Fabrika ve müştemilatları satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da fabrika ve müştemilatları icradan satılacak.

Fabrika ve müştemilatları satılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa'da fabrika ve müştemilatları icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Mart 2021 Cuma 15:25
Fabrika ve müştemilatları satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesi. Zafer mahallesi, 2442 ada/ 8 parsel. 31.311,11 m² alanlı arsa ve üzerindeki 3 adet Betonarme Fabrika+12 adet Çelik Silo+ Yükleme İndirme Binası olarak kayıtlıdır.. Taşınmaz Tekirdağ Çanakkale Çevre yoluna ve Muratlı Kavşağına yakın bir alandadır. Etrafında sanayi tesisleri (Beton Santrali, Depolar,v.b) ile Ticaret Borsası ve Zahireciler Sitesi bulunmaktadır. Dumansız Sanayi Alanında yer almaktadır. Söz konusu alan gelişmekte olan bir alan olup talep edilen bir bölgedir. Düz bir topoğrafyaya sahip ve belediyenin tüm imkanlarından yararlanmaktadır. Sanayi 6. Sokağa cepheli, Çevre yoluna(Kanuni Sultan Süleyman Bulvarına) 300,00 m, Ticaret Borsasına 350,00 m, Zahireciler Sitesine 200,00 m, En yakın yerleşim yerine 800,00 m, şehir merkezine 2,00 km mesafededir. Taşınmazın bulunduğu bölgedeki alt yapı ve üst yapı tam olarak tamamlanmamış ve kısmen eksiktir.

8nolu parseldeki un fabrikası halihazırda faal durumda çalışarak üretim yapılmaktadır. Fabrika binası bir bütün ve birleşik olarak yapılmış betonarme karkas bir binadır. Fabrika binasının bir kısmı 4(Bodrum Kat+ Zemin Kat+2 Normal Kat) katlı diğer kısımları 7(Zemin Kat+6 Normal Kat) katlı olarak inşaa edilmiştir.

Fabrika Binası: Fabrika binası dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Fabrika içerisindeki zemin alanları genelde seramik kaplıdır. Merdivenler mermer kaplı olup doğramaların büyük çoğunluğu demir doğramadır. İç kısımlarda boya ve badana yapılmıştır. Makineler yerleştirilmiş ve faal olarak çalışma yapılmaktadır.

Fabrika binasının bir bölümü bodrum kat + zemin kat + 2 normal kattan bir bölümü de zemin kat + 6 normal kattan oluşmaktadır. Yapının dış cephesi akrilik esaslı boya ile kaplıdır. Kat döşeme kaplamaları ağırlıklı seramik, merdiven basamakları mermerdir. Yapıdaki yıpranma %10 dur Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Yaklaşık birim fiyatları hakkındaki tebliğe göre IV-A sınıfında (entegre sanayi tesisleri) olup tebliğe göre IV-A sınıfı yapıların 2019 yılı m² değeri 1.270,00 TL dir.

Fabrika yan, arka ve ön cephelerinde çelik konstrüksiyondan yapılmış sundurma şeklinde yapılar ile yükleme indirme binası bulunmaktadır. Toplam inşaat alanı 13.713,00 m2'dir.

Yapının fiili durumu ve yaşı dikkate alındığında %10 civarında yıpranması bulunmaktadır.

Tahmini bedeli  47.097.609 TL olan taşınmazın ihalesi, Tekirdağ Adalet Sarayı -4. Kat İl Seçim Kurulu Karşısı İcra Müdürlüğü Müzayede salonu Süleymanpaşa/Tekirdağ'da, 04.05.2021 günü, saat 14:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.