MMO'DA, 3 ADAY YARIŞTI

Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 12'nci dönem genel kurulunu dün gerçekleştirdi. 3 listenin yarıştığı seçimde, başkan adaylarının hepsi demokratik bir oda olduklarına vurgu yaptı.

MMO'DA, 3 ADAY YARIŞTI

Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 12'nci dönem genel kurulunu dün gerçekleştirdi. 3 listenin yarıştığı seçimde, başkan adaylarının hepsi demokratik bir oda olduklarına vurgu yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ocak 2018 Pazartesi 10:32
MMO'DA, 3 ADAY YARIŞTI


    Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi 12'nci Dönem Genel Kurulu dün yapıldı. 3 adayla gidilen seçimde Mevcut Başkan Mehmet Efe Beyaz Liste'den, İbrahim Erhan Yönel Mavi Liste'den, Engin Tekin ise Sarı Liste'den başkanlık için yarıştı. 
    EFE: “ODA İÇİNDEKİ DEMOKRASİNİN GÖSTERGESİ”
    Beyaz Liste'den Başkan Adayı olan Mevcut Başkan Mehmet Efe, 3 listeyle seçime gidilmesinin oda içindeki demokrasinin bir göstergesi olduğunu belirterek, “Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi olarak şu anda yapmış olduğumuz çalışma, 12'nci dönem genel kurul seçimidir. Dün, genel kurulunu yaptık; bugün de seçim çalışması yapılıyor. Odamızda 3 tane aday listemiz var. Bu aday listelerinin biri Tekirdağ'dan, diğer ikisi de Edirne Merkezdendir. Güzel bir demokrasi yarışı içerisinde seçim şenliğini götürüyoruz. Sonuçta herkes elinden gelen gayreti sarf etti. Bütün gruplar kendi düşüncelerini anlattılar. Üyemizin söyleyeceği son söz belirleyici olacaktır. Sonuçların odamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan odamız olacaktır. Biz sadece bir yarışçıyız. Bütün grupların amacı, odayı bir kademe daha ileri götürmektir. Halkımıza, odamıza, ülkemize daha iyi bir hizmet verebilmenin yarışı içerisindeyiz. Şahsi kaygılar yoktur. Çünkü odamızda gönüllülük esasına göre bir çalışma vardır. Kimse maaş almamaktadır. Biz sadece hizmet eden olarak veririz. 3 tane liste olması, bu konuda istekli olan üyemizin çok olduğunu gösterir. Bundan da mutluluk duyuyorum. Bu da odamız içindeki demokrasini bir göstergesidir.” dedi.
    YÖNEL: “YÖNETİME TALİBİZ”
    Mavi Liste'den Başkan Adayı olan İbrahim Erhan Yönel ise, “Bugün yapılan seçimlerde mavi liste içinde bulunan yönetim kurulu adayıyım. Biz, odamızın daha iyi şartlarda, tüm üyelerimizin odası olması vasfında ve her şekilde üyelerimize ulaşma ve onlarla birlikte olma, isteklerini her türlü şekilde yerine getirme; onların hukuki, bilgi, eğitim ve her yönden yardımcı olma vasfıyla seçimlere katılıyoruz. Seçimler, odamız için hayırlı olsun. Amacımız, sadece Edirne'den değil; tüm Trakya'daki temsilciliklerimizle birlikte yönetmek amacıyla adayız. Akabinde hem Kırklareli hem de Çorlu'dan adaylarımız Gencobahis bulunmaktadır. Arkadaşlarımızla birlikte yönetime talibiz. Kazanmak için çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı. 
TEKİN: “DEMOKRASİ KAZANSIN”
    Sarı Liste'den Başkan Adayı olan Engin Tekin de, “Tekirdağ'dan genç makine mühendisleri olarak sarı liste ile seçimlere katılıyoruz. Odamızda demokrasinin etkin olması için ve bundan sonraki çalışmalarda çoğulcu katılım sağlanması için sarı listeden ilk defa seçimlere katılıyoruz. Bu oluşumun herkese hayırlı olmasını ve kazanan arkadaşların da bu oluşumu dikkate alarak bundan sonra çalışmalarında o yönde hareket etmelerini istiyoruz. Herkese başarılar diliyoruz. Demokrasi kazansın.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.