TEBLİGAT YIĞINI!

Postacılar tarafından trafik cezaları, icra takipleri gibi tebligatlar vatandaşlara ulaştırılamayınca, muhtarlıklara bırakılıyor. Hâl böyle olunca yüzlerce tebligat muhtarlıklarda sahiplerini bekliyor.

TEBLİGAT YIĞINI!

Postacılar tarafından trafik cezaları, icra takipleri gibi tebligatlar vatandaşlara ulaştırılamayınca, muhtarlıklara bırakılıyor. Hâl böyle olunca yüzlerce tebligat muhtarlıklarda sahiplerini bekliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Aralık 2020 Perşembe 06:56
TEBLİGAT YIĞINI!

Trafik cezaları, icra takipleri gibi tebligatlar postacılar tarafından vatandaşlara teslim edilmek üzere evlerine götürülüyor. Evlerinde bulunmayan vatandaşların tebligatları ise, muhtarlıklara bırakılıyor. Günde 20-30 kadar tebligatın muhtarlığa geldiğini belirten Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak, pandemi nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardımcı olabilmek adına çeşitli çalışmalar yaptıklarını da belirtti.

“İNSANLARIN MAĞDURİYETİ GELEN TEBLİGATLARDAN BELLİ OLUYOR”

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak, her gün 20-30 kadar tebligatın muhtarlığa geldiğini söyleyerek, “Vatandaşlarımızın pandemi nedeniyle yaşadığı zor günler hala devam ediyor. İşsizlik aldı başını gidiyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Tebligatlar çoğaldı. İcradan geliyor, trafik cezası geliyor, mahkemelerden geliyor. İnsanların aslında ne kadar zor durumlarda olduğu, bu kadar fazla tebligat gelmesinden belli oluyor. Hemen hemen her gün 20-30 tane tebligat muhtarlığımıza geliyor. Gelip alan oluyor, hiç almayanlar oluyor. Ödeyemeyeceğim diyenler çok oluyor.” dedi.

“MAĞDUR OLAN MAHALLELİYİ YALNIZ BIRAKMAMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Pandemi döneminde mağduriyet yaşayan mahalleli için de çalışmalar yaptıklarını belirten Sarıbaşak, “Mahallemizde özellikle pandemi döneminde mağdur olan vatandaşlara destek olmak adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek ihtiyaçlarının karşılanması adına kişi ve kurumlarla irtibata geçiyoruz. Görüştüğümüz kişi ya da kurumlar da sağ olsun geri çevirmiyorlar ve bir nebze de olsa mağduriyetlerin yarasını sarıyoruz. Mağdur olan mahallelilerimizi yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Millet çok zor durumda. Birçok kişi esnek çalışıyor; maaşını tam alan var, yarım alan var. Dolayısıyla mağduriyet doğuyor bu durumda.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.