MUHARREM İNCE BUGÜN EDİRNE’DE

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Muharrem İnce bu gün Edirne’ye geliyor.

MUHARREM İNCE BUGÜN EDİRNE’DE

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Muharrem İnce bu gün Edirne’ye geliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Mayıs 2018 Çarşamba 09:06
MUHARREM İNCE BUGÜN EDİRNE’DE

Cumhurbaşkanlığını adaylığını açıkladıktan sonra hız kesmeden çalışmalara başlayan Muharrem İnce bu gün saat 16:00’da Edirne Garı Miting Alanında Edirneliler ile buluşacak.

Muharrem İnce’nin Edirne’ye gelecek olması üzerine açıklamalar da bulunan CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı “Bu miting bizim için gerçekten çok önemli. Muharrem Bey kendi ilinden sonra Edirne’ye geliyor.Bu çok anlamlı bir miting çünkü buradan da Diyarbakır’a gidecek. Çok önemli mesajlar verecek bu yüzden bu mitingi çok önemsiyoruz. Mitingle ilgili ne kadar katılım olacağını önceden hissediyorsunuz. Bir rekor kırmayı hedefliyoruz. “ Dedi.

CHP Edirne Milletvekili aday adayı Erdin Bircan da “Edirne’ye vermiş olduğu değer şudur. Önce ailemle helalleşmek istiyorum dedi kendisi. Bu yüzden Yalova’ya gitti. Daha sonra da CHP’nin her zaman yaptığı gibi mitinglere Edirne’den başlayacağız. Edirne cumhurbaşkanı adayımız için çok önemli bir şehir o yüzden buradan başlıyor. Hatta kendi adaylığının açıklandığı gün ben il başkanımı aradım. Bolu’da beraberdik sayın cumhurbaşkanı adayımızla dedi ki Pazar günü Edirne mitingini aradan çıkartalım. Arada sadece bir gün vardı. Açıklandığı gün hemen diyor ki ertesi gün ben Edirne’de miting yapmak istiyorum. Bu çok önemliydi.” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.