Muhsin Yazıcıoğlu Unutulmadı

Büyük Birlik Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü sebebiyle her sene olduğu gibi bu senede Eski Cami’de Birlik partisi Edirne İl teşkilatı olarak mevlit okuttu.

Muhsin Yazıcıoğlu Unutulmadı

Büyük Birlik Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü sebebiyle her sene olduğu gibi bu senede Eski Cami’de Birlik partisi Edirne İl teşkilatı olarak mevlit okuttu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Mart 2018 Cuma 20:18
Muhsin Yazıcıoğlu Unutulmadı

Arif Köroğlu yaptığı açıklamada “ Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 9’uncu yılına girdik. Muhsin abiyi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Türk milleti olarak bunun peşinde olduğumuzu bunu takip ettiğimizi biliyorlar ama bu konu neden aydınlanmadı diye sorarsanız Muhsin abinin millete karşı sevgisini, ne kadar vatanına bağlı olduğunu hatta ve hatta Sayın Deniz Baykal’ın Muhsin Bey’in kazasında ve bu suikast olayında bu devletin, milletin bir adamıydı dediği için onada teşekkür ediyorum. Muhsin abinin olayı neden aydınlanmadı diye insanlar bize sorarken 130 dosyanın her şeyi ortada görülmek üzere. Biz bunun takibini hiçbir zaman bırakmadık fakat Muhsin abinin olayı çok derin bir mesele. Muhsin abinin olayının 28 Şubat’tan örneği var. 15 Temmuz’da Türk milletinin üzerine kurşun sıkan ordumuza leke getiren bu hainlerin her şeyi açık açık ortada. Sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olduğu zamanda siz dediniz ki bunu keçiler mi söktü. Biz o kişilerin kim olduğunu beyan ettiğimizde yok olmaz diyenlere buradan seslenmek istiyorum. Aynı o keçiler Sayın Tayyip Bey’in Cumhurbaşkanı’mızın suikastına gittiğinde açık açık orda ortaya çıktı. Ama ben buradan sesleniyorum bu keçilerin sahibini bulun. Adaletin önüne teslim edin. Biz bunların kim olduğunu da biliyoruz. 28 Şubat’ta tankları sokağa dökenler bunun arkasında olanlar. Bunun bir an önce bulunmasını bunların yargılanmasını istiyoruz.” dedi.

BİZ BU KİŞİLERİ TESPİT ETTİK

Arkadaşlar soruyor, vatandaş soruyor bunun aydınlanması ne zaman olacak diyen Arif Köroğlu “sorduklarında inanın ki biz her gün onun bu dosyaları kapanmasın diye elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Genel Başkan’ımızla, Genel Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu dahil hepimiz gece gündüz bu işin üstüne düşüyoruz. Biz kimseden korkudan bu iş için geriden kaldığımız yok. Milletimize yakışan şuurlu bir şekilde devletimize güvendiğimizden bu güne kadar kalmasının nedeni budur. Biz bu kişileri tespit ettik bunlar da ileri bir zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun en kısa zamanda gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları, Alperenler hiçbir zaman hiçbir şeyden çekinmezler. Biz sadece yüce milletimiz bin yıldır kardeşliği herhangi bir şeye yüzüstü kalmasın diye devletmizin görüşüyle gidiyoruz. İnanın başka türlü olsaydı Muhsin abinin ölümünde katliam olurdu. Ama biz Neyine Müslüman bir ülke olduğumuz için biz adaletimize güveniyoruz.” ifadelerinde bulundu.

25 Mart Pazar günü Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nde Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri başında tekrar bir mevlit okutulacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.