MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINDAN UYARI

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı bugüne kadar seçmen kağıtlarını alamayan vatandaşların seçim gününe kadar muhtarlıklara gelip seçmen bilgi kağıtlarını almaları konusunda uyarıda bulundu.

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINDAN UYARI

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı bugüne kadar seçmen kağıtlarını alamayan vatandaşların seçim gününe kadar muhtarlıklara gelip seçmen bilgi kağıtlarını almaları konusunda uyarıda bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Haziran 2018 Çarşamba 22:41
MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINDAN UYARI


Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı seçmen kağıtları ile ilgili uyarıda bulundu.
Bugüne kadar seçmen kağıtlarını almayan vatandaşların muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını alması gerektiğini belirten Tasmalı, “Bilindiği gibi 24 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi yapılacak.
Bu seçimlerle ilgili seçmen kağıtları seçim kurulu tarafından köy ve mahalle muhtarlıklarına gönderildi.
Muhtarlarımız bunları elinden geldiği kadar halkımıza ulaştırma gayreti içinde. Şehirlerde bu dağıtım işi çok güç ”dedi
SEÇMENLERİ EVLERDE BULAMIYORUZ
 Tasmalı seçmen kağıtlarını dağıtmak için evlere gittiğimizde kimseyi bulamadıklarını belirterek; “Bulamadığımız zaman tekrar geri dönüyoruz. Onun için ellerine seçmen kağıdı ulaşmayan vatandaşlarımız. Muhtarlıklara uğrasınlar. 
Muhtarlıklarda mevcut seçmen kağıtlarının bazılarını site başkanlarına veya kapıcılara veriyoruz. Verdiğimiz kişiler seçmen kağıtlarını ulaştırmamış olabilir. Biz muhtarlar sabah saat 08-30 ile 18-00 e kadar açığız.
Bu saatler arasında muhtarlıklardan seçim kağıtlarını alabilirler. Burada da bulunmadığı zaman internet ortamından Yüksek  Seçim Kurulu sayfasından vatandaşlarımız nüfus kağıdı numarasıyla girip  öğrenebilirler. 
Bu konuda çıktı da veriyoruz. Amacımız halkımız oylarını rahatlıkla kullanması. Seçime katılmak en önemli vatandaşlık görevidir.  Halkımız bu önemli görevi yerine getirmelerinde yarar var.
Bu dönemde evlere taşımalı sistem sandık uygulaması var.
Ayrıca özürlü olup binaların üst katlarına çıkamayan vatandaşlar için oy verilecek yerlerin alt katına da seçim sandığı kurdular.
Biz muhtarlar olarak vatandaşlarımıza gereken kolaylığı gösteriyoruz. 
Seçimlerin huzur içinde geçmesini diliyoruz. Seçim gününü kadar alınmayan seçmen kağıtları sandıklara gidiyor. Bu arada seçim günü Pazar olmasına rağmen muhtarlığımız açık bulunacak. O gün de halkımız seçmen kâğıtlarını muhtarlıklardan alabilirler” dedi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.