MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde köy ve mahalle de seçilen muhtarlar mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde köy ve mahalle de seçilen muhtarlar mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Nisan 2019 Salı 08:22
MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

Yapılan seçimler sonrasında belirlenen muhtarlar İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını alan muhtarlar, 5 yıllık dönemlerinde mahallelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Tüm muhtarlara başarılar dileyen Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı da, “Bu gün muhtarlarımız mazbatalarını alarak yeni görevlerine başlayacaklar. Seçilemeyen arkadaşlarımız da, seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilediler. Hizmetlerinden dolayı ben dernek başkanı olarak hepsine teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarıma da yeni görevlerinde başarılar diliyor, vatandaşlara saygıyla, hürmetle yaklaşmalarını da canı gönülden istiyoruz. Görevler gelip geçicidir. Baki olan sevgi, saygı dostluktur. Onun için yeni seçilen arkadaşlarımız, oy versin veya vermesin hatta vermeyenlere daha iyi yaklaşarak ilerdeki seçimlerde daha başarılı olurlar. Hizmette kusur etmesinler.” Diye konuştu.

Emekli olmayan muhtarların Bağ-Kur kayıtlarını bir an önce yaptırması gerektiğini belirten Tasmalı, “Yeni seçilen muhtarlarımız arasında emekli olmayanların Bağ-Kur’unu devlet ödüyor. Devlet ödediği için bu işlemlerin bir an önce mali idarelere yaptırılıp, Bağ-Kur numaralarını götürmeleri lazım. Her seçilen muhtar 3 fotoğraf 1 nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 teslim tutanağıyla en kısa zamanda mali idarelere müracaat etmesi gerekir.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.