MUHTARLAR YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Muhtarı İrfan Tasmalı Okulların açılması öncesi  muhtarlarla ilgili açıklamada bulundu.   

MUHTARLAR YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Muhtarı İrfan Tasmalı Okulların açılması öncesi  muhtarlarla ilgili açıklamada bulundu.   

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Eylül 2018 Cuma 08:35
MUHTARLAR YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, okulların açılması öncesi yaptığı açıklamada, “ Mahallemiz sınırları içinde bulunan Edirne’ye hizmet veren parklardan olan barış parkı (Gölet) yanındaki Kafkaz Kabya ile bütünlük oluşturan parkımıza  yenilenen yürüyüş parkuru, halkın oturma alanları ışıklandırması ile modern hale geldi. Bu sosyal tesislerin yanında büyük ihtiyaç olan Umumi tuvaletin yapılmasını sağlayan başta Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve emeği geçen tüm personele mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MUHTARLAR YENİ YERİNE TAŞINACAK

Mahalle muhtarları için ihtiyaç olan  bir yerin bulunması için Belediye Başkanına talepte bulunduklarını kaydeden Tasmalı; “Belediye Başkanımıza bir dernek yeri verilmesi konusunu Başkanımıza ilettik.Belediye Başkanımız hem belediyeye ait Muhtarlar Müdürlüğü , hem de muhtarların yararlanacağı dernek binasını bize sağladı. Kaleiçi Eski Vali Konağı yanındaki Devrim Apartmanı birinci katında bulunan yeri biz muhtarlara tahsis etti.  Köy ve mahalle muhtarlarımıza, bize bağlı derneğimizdeki  muhtarlarımız buradan yararlanacak. Derneğimizi  yeni yere taşıdık. Yakın sürede de açılışını yapacağız. Bu hizmeti nedeniyle Belediye Başkanımıza Derneğimiz üyesi muhtarlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Buradan derneğimize kayıtlı muhtarlar ile birlikte  tüm muhtarlarımızın da yararlanmasını istiyoruz. Bizim amacımız muhtarların bir çatı altında toplanması.  Öyle olduğu takdirde daha güçlü olacağız. Ayrılıktan bir şey çıkmaz. Muhtarlarımızın çoğu derneğimiz üyesi. Tüm muhtarlarımızı aynı dernek altında toplanmaya bekliyoruz” dedi

KİRALIK EVLERDE KALACAK ÖĞRENCİLER DİKKAT!

Okulların açılış zamanının geldiğini belirten Tasmalı, “ Bir süre sonra  ilk ve orta okullarımız açılacak.Daha sonra da  Üniversite açılacak Üniversite öğrencilerimizin kayıtları başladı.Bu konuda mahallelerimizde hareketlilik yaşanıyor.Ben vatandaşlarımızdan  ilimize okumak için gelecek olan öğrencilere yardımcı olmalarını istiyorum. Ayrıca öğrencilerin kalacağı yerlerin , en rahat şekilde yaşayabileceği alanlarda olmasını tavsiye ediyorum.Ne olduğu bilinmeyen yerlerin cazip tekliflerine kanmasınlar. Öğrencilerimizi babaları zor koşullarda okutuyor. Öğrencilerimiz barınacakları yerler konusunda çok  duyarlı olsunlar. Diğer taraftan Valiliğimiz, Emniyetimiz Belediyemiz okullar için yoğun çalışma içinde. Emniyetimiz  her türlü önlemi alıyor. Yeni ders yılının öğrencilerimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Unutmayalım ki gelen öğrencileri gereken ilgiyi gösterirsek onlar da gittikleri yörelerde Edirne’nin güzelliğinden bahsedecekler. Bir anlamda Edirne’mizi fahri olarak tanıtacaklar” dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.