Satılık 2+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Şubat 2021 Salı 15:41
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, Cevatpaşa Mahalle/Köy, 511 Ada, 94 Parsel, 4 Nolu Bağımsız Bölüm Parsel üzerinde betonarme karkas sistemde, asansörsüz olarak, yarım Bodrum +Zemin+3 Normal katlı olarak inşa edilmiş apartman bulunmaktadır. Söz konusu bloklar için Çanakkale Belediyesince verilmiş 15.07.1997 tarih, 2601 no.lu Yapı Ruhsatı mevcuttur.Kıymet takdiri istenen taşınmaz, Fen Bilirkişisince de tespit edilen, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Cevatpaşa Mahallesinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası yanında Evliya Çelebi Sokak İle Tuna Sokak arasında kalan, Cevatpaşa Mahallesi Tuna Sokak No:36 Daire:4 adresinde yer alan dairedir.Bodrum + Zemin+ 3 Normal katlı apartmanın 3. Norma Katında yer almaktadır.Mimarlık hizmetlerine göre 3. sınıf B grubu yapılardan olan yapı yaşı itibariyle bakımsızdır.Yerler seramik, duvarlar boyalı, doğramalar pvc doğrama, dış kapısı çelik kapı, iç kapıları ise ahşap kapıdır. Isınma doğalgaz ile sağlanmaktadır.Her bağımsız bölüm için bodrum katta 1 adet depo bulunmaktadır.511 ada 94 parsel 3. Kat 4 No?lu B.B. Kat Planı, 511 ada 94 parsel Bodrum Kat Ortak Alan Kat Planı, Onaylı mimari projesi itibariyle; 19,11 m2 salon, 13,35 m2 oda, bu odadan çıkılan 4,50 m2 balkon , 11,20 m2 oda, 4,50 m2 banyo, 3,76 m2 antre, 9,43 m2 mutfak , mutfaktan çıkılan 4,20 m2 mutfaktan oluşmakla birlikte yerinde yapılan incelemede mutfak balkonunun mutfağa dahil edildiği görülmektedir. Ayrıca daireye ait bodrum katta yaklaşık7 m2 depo bulunmaktadır.Böylece 2 oda 1 salon 1 mutfak 1 banyo-wc ve 2 balkon olmak üzere balkonlar dahil yaklaşık net 70,05 m2 lik kullanım alanına sahiptir.Doğalgaz yakıtlı ısıtmalı olan dairenin, çelik giriş kapısı, ahşap oda kapıları ile çift camlı pvc pencere doğramaları ve balkon kapıları bulunmaktadır. Meskenin zeminleri tüm odalarda seramik kaplamalıdır. Duvarları; oda, salon ve koridorda alçı sıva üzeri saten boya, banyo+wc de seramik kaplamalıdır. Mutfak dolapları ve tezgahları mevcut olup bakımlıdır.Söz konusu mesken şehrin gelişmiş bölgesinde konut alanlarının yoğun bulunduğu bölgede ve şehir merkezine yakın konumdadır. Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Yakın çevresinde bir çok resmi kurumun bulunuyor oluşu nedeniyle toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesinde ve şehir merkezine yürüme mesafesinde e yer almaktadır.

Tahmini bedeli 240.000 ₺ olan taşınmaz için ihale, Çanakkale Adliyesi İhale Mezat Odası Oda No:AZ-026 İzmir Yolu Üzeri Merkez/ÇANAKKALE'de 30.03.2021 günü saat 10:35'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/733288/emlak/konut/canakkale-merkezde-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.