NO PARA YES MAMA!

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları günü nedeniyle yarın düzenlenecek etkinlikler kapsamında, 22 Dost Eli Dernek Üyeleri tarafından hazırlanan ürünler Saraçlar Caddesi’nde mama karşılığı satılacak.

NO PARA YES MAMA!

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları günü nedeniyle yarın düzenlenecek etkinlikler kapsamında, 22 Dost Eli Dernek Üyeleri tarafından hazırlanan ürünler Saraçlar Caddesi’nde mama karşılığı satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Ekim 2019 Perşembe 08:27
NO PARA YES MAMA!

Sokak hayvanlarının yaşadığı genel sorunlara dikkat çekebilmek amacıyla yarın 22 Dost Eli Derneği ile Türk Yunan Bulgar Dostluk Grubu Derneği öncülüğünde etkinlikler düzenlenecek. Edirne Belediyesi’nin himayesinde düzenlenecek etkinliklere; Adrianapoli Motor Kulübü, Trakya Üniversitesi Motor Topluluğu, Ebidost, KYK, Kedi Babası Platformu, Bana Mama Ver Platformu, Şenaycats, Keşan Hayvanları Koruma Derneği ve Uzunköprü Hayvanları Koruma Derneği de destek verecek.

Cuma günü saat 10.30’da start alacak etkinliklerde; Edirne Kız Yurdu Konferans Salonu’nda sokak hayvanlarının güncel sorunları hakkında sunum, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bando konseri ve merkez önünden başlayan bisiklet turu, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayan motor turu ve Edirne Saraçlar Caddesi’nde 22 Dost Eli Dernek üyelerinin hazırlamış olduğu ürünleri mama karşılığı satacağı kermes yapılacak.

ÇOKGEZEN: “FARKINDALIK YARATARAK İNSANLARIN DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTİYORUZ”

Yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere düzenlenen basın toplantısında 22 Dost Eli Derneği adına konuşan Tomris Gizem Çokgezen, amaçlarının sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak olduğunu söyleyerek, “Burada bize düşen görev daha fazla farkındalık yaratarak insanların dikkatini çekmek. Bu sebeple 4 Ekim’de Edirne Belediyesi ve diğer partner gruplarla beraber bir etkinlik düzenleyeceğiz.” dedi.

AKDAĞ: “BÖYLE BİR ETKİNLİĞİN PARÇASI OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ”

Türk Yunan Bulgar Dostluk Grubu Derneği Başkanı Önder Akdağ ise, “4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları günü için STK’lar olarak bir aradayız. Dünyanın sadece insanlara ait bir yer olmadığını belirten ve sokak hayvanlarının yaşadıkları sorunlara dikkat çekebilmek adına bir çalışma yapmış arkadaşlarımız. Biz de TUYUB olarak böyle bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Derneğe böyle bir etkinlik yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Edirne Belediyesi de bu etkinliğe destek veriyor.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.