Oflu Hoca Edirne'de

Oflu Hoca Trakya’da filminin Gala Gösterimi 14 Nisan Cuma günü saat 18.30’da Margi Outlet AVM CINEMERINE Sinemalarında Edirne halkı ile buluştu.

Oflu Hoca Edirne'de

Oflu Hoca Trakya’da filminin Gala Gösterimi 14 Nisan Cuma günü saat 18.30’da Margi Outlet AVM CINEMERINE Sinemalarında Edirne halkı ile buluştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Nisan 2018 Pazar 14:01
Oflu Hoca Edirne'de

Oflu Hoca Trakya’da filminin Gala Gösterimi 14 Nisan Cuma günü saat 18.30’da Margi Outlet AVM CINEMERINE Sinemalarında Edirne halkı ile buluştu. Adem Kılıç’ın yönettiği Çetin Altay’ın başrollerini oynadığı, Oflu Hoca ve Haspi isimli iki karakterin birbirlerine çok benzemesinden kaynaklı karışıklığın sebep olduğu durumları esprili bir dille sinema perdesine taşıyan Oflu Hoca Trakya’da filmi, Edirne Halkıyla buluştu. Buket Dereoğlu, Çetin Altay, Gülhan Tekin, Hakan Yıkılgan gibi birbirinden değerli oyuncuların ve film yönetmeni Adem Kılıç’ın katıldığı “Halk Buluşması” Anadolu Folklor Vakfı Roman Dans Grubu'nun film ekibin ellerinde karanfiller ile  karşılamasıyla başladı. Daha sonra Anadolu Folklor Vakfı Roman Dans Grubu Edirne'ye has Roman Dans gösterisini yaptı. Dans gösterisi esnasında Oflu Hoca filminin başrol oyuncusu Süperbahis Çetin Altay da dans ekibine eşlik etti.

EDİRNE'DE FİLM ÇEKİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİLER

Dans gösterisinin ardından galaya geçilirken Çetin Altay filmin devamının Edirne'de çekilebilceğinin müzdesini verdi ve "Daha önceki filmimizi Karadeniz'de yapmıştık. Bu filmi de Trakya'da yapıp Karadeniz ve Trakya kültürünü harmanlayarak ortaya komik bir yapım çıkardık. Buranın mizahını da çok seviyorum. Bu bir komedi filmidir sağında solunda bir şey aramanıza gerek yok. Bundan sonraki filmimizi Edirne'de çekmek istiyoruz inşallah burada çekeriz." İfadelerinde buldu.

Filmin yönetmeni Adem Kılıç ise "Bu kadar kıymetli bir oyuncu ekibini buraya getirdik. Çok keyifli bir film izleyeceksiniz. Filmi beğenirseniz dostlarınıza tavsiye ediniz. Edirne'nin bizim için önem büyük inşallah filmin devamını da Edirne'de çekeceğiz." Diye belirtti.

Halk Buluşmasında Oflu Hoca film oyuncularına büyük ilgi gösterilrken oyuncularla hayranları güzel vakit geçirdiler. Fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmayan film ekibi hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildikten sonra film salonuna geçip birlikte flmi izlediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.