ÖĞRENCİLER KEDİ EVİ BOYADI

Edirne 2. Beyazıt Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri kedi evi boyadılar.

ÖĞRENCİLER KEDİ EVİ BOYADI

Edirne 2. Beyazıt Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri kedi evi boyadılar.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Aralık 2018 Cumartesi 09:23
ÖĞRENCİLER KEDİ EVİ BOYADI

Edirne 2. Beyazıt Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri kedi evi boyadılar

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri,Özel Çocuklarla birlikte  kedi evleri boyayarak Edirne’nin çeşitli yerlerine koydular.

Halkla ilişkiler öğrencilerinin uygulama etkinlikleri  çerçevesinde 2. Beyazıt Özel Eğitim Merkezinde gerçekleşen etkinlikte  14 öğrenci hazırlanan 10 kedi evini  çeşitli tekniklerle boyadılar.Bazı öğrenciler ellerinin izlerini kedi evleri üzerine kopyalarken, bazılı da sünger baskı ile  şekillendirip  farklılaştırdılar.

BOYANAN EVLER PLASTİKLE KAPLANDI

Organizasyon sorumluları Halkla İlişkiler Öğrencileri  Berke Gedik, Fatmanur Meriç. Seray Ümit ve Burak Tura,  merkeze getirdikleri kedi evlerini özel eğitim alan öğrencilerin boyaması için hazırladılar. Öğrenciler zevkle ve özenle  kedi evlerini boyadılar.

Boyanan kedi evleri plastikle kaplanarak, Edirne’nin farklı yerlerine yerleştirildi.

Özel Eğitim Merkezi Öğrencileri  böyle bir çalışma yaptıklarını,hayvan dostlarına yararlı  hizmet yaptıkları için mutlu olduklarını  ifade ettiler.

Kedi evlerinin yapımı ve boya malzemelerinin karşılanması  Emel Elektrik ve Özbilen Emlak firmaları tarafından yapıldı.  

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.