ÖĞRENCİLERDEN DOST ELİ

Edirne Belediyesi bünyesine kurulan Dost Eller Dayanışma Evi; Edirnelilerin destekleriyle büyümeye devam ediyor. Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne bir destek de Özel Saranel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden geldi.

ÖĞRENCİLERDEN DOST ELİ

Edirne Belediyesi bünyesine kurulan Dost Eller Dayanışma Evi; Edirnelilerin destekleriyle büyümeye devam ediyor. Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne bir destek de Özel Saranel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Aralık 2018 Salı 08:59
ÖĞRENCİLERDEN DOST ELİ

Özel Saranel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bahri Bilen, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte 3 yıl önce başlattıkları kampanyayı bu yıl da sürdürdü. Öğrenciler, kullanmadıkları ve harçlıklarından biriktirerek aldıkları kitap, giysi ve oyuncakları Dost Eller Dayanışma Evi’ne bağışladılar.

Özel Saranel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bahri Bilen, “Saranel’den dost ellere kampanyamızı 3 yıl önce başlatmıştık. Öğretmenlerimizin eşliğinde her yıl dost ellere katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize  ilk olarak sevgiyi ve yardımlaşmayı öğretmeye çalışıyoruz. Yalnızca derslerine çalışan birer genç olarak değil, aynı zamanda sosyal etkinliklere katılan, toplumun her kesiminde herkese yardımcı olabilen gençler yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizle birlikte ihtiyacı olan tüm insanlara yardım etmeyi, onların zor günlerinde yanlarında olmayı tercih ediyoruz. Bu öğrencilerimizin geleceği açısından son derece önemlidir. Sağlık personeli demek öncelikle insan sevgisinden geçer. İnsanları sevmeyenler mesleklerinde başarılı olamazlar.  Sağlıkçı olmak demek her insana en zor gününde, hiçbir karşılık beklemeden bir şeyler verebilmektir. Ben Edirne Belediyesi’ne böyle bir projeye öncülük ettiği için özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Saranel’den Dost Ellere Kampanyası’nı elimizden geldiğince her yıl tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Özel Saranel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’da, “Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi Edirnelilerden çok büyük ilgi gördü. Öncelikle Saranel Okullarına ve güzel yürekli çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnsanlar paylaştıkça iyiliği ve güzelliği çoğaltabilir. Dost Eller sosyal bir marketçilik örneği sunuyor. Sizler bir çocuğu sevindirecek ve mutlu edeceksiniz. Çocuklarımız mutlu olur ve yüzleri gülerse dünya daha güzel olacak. Buradaki tüm öğrencilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Çok mutlu ettiniz bizleri” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.