ÖĞRENCİLERİN KARİYERLERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerin kariyerlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLERİN KARİYERLERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerin kariyerlerine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mayıs 2022 Perşembe 06:00
ÖĞRENCİLERİN KARİYERLERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Meliá Hotels International arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile Meliá Hotels International bünyesinde Bulgaristan’da yer alan otellerde Trakya Üniversitesi öğrencileri ve mezunları hem turizm sektöründe hem de ilgili diğer alanlarda staj ve iş imkânlarından faydalanabilecektir. 

Meliá Hotels International-Bulgaristan’dan İş Geliştirme Müdürü Milen Stoyanov ve Sedat Karani’nin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yaptıkları ziyaret ve Müdürü Doç. Dr. M. Kenan Terzioğlu ile Merkez personeli Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın ile gerçekleşen görüşme sonrasında hayata geçirilen iş birliği sayesinde öğrenci ve mezunlara yönelik iş/staj fırsatlarının yanı sıra yurtdışında çalışma süreçleri hakkında bilgilendirici etkinliklerin yapılması da hedeflenmektedir.

Yetenek Kapısı portal üzerinden Nisan ayı içerisinde ilanlarını paylaşan Meliá Hotels International yetkilileri, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde bir bilgilendirme semineri gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Sunuma katılamayan ve ek bilgi talebinde bulunan öğrencilerimizin bilgilendirilmeleri firma yetkilerince e-posta yolu ile sağlanmaktadır.

1956 yılında kurulmuş İspanyol otel zinciri olan Meliá Hotels International, dünya çapında en büyük 17. otel zinciridir. Afrika-Orta Doğu, Kuzey-Güney Amerika, Asya-Okyanusya ve Avrupa olmak üzere 4 kıtada 40 ülkede 374 otel işletmektedir.

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 24.05.2022 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.