ÖRNEK DAVRANIŞA TEŞEKKÜR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Pandemi sürecinde Trakya City Otel’de sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı sunan, hastanedeki yoğun bakım cihazlarını karşılık beklemeden Sağlık Müdürlüğünün kullanımına veren Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ve Belediye Meclis Üyesi Baran Yazgan'ı ziyaret ederek pandemi sürecinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

ÖRNEK DAVRANIŞA TEŞEKKÜR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Pandemi sürecinde Trakya City Otel’de sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı sunan, hastanedeki yoğun bakım cihazlarını karşılık beklemeden Sağlık Müdürlüğünün kullanımına veren Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ve Belediye Meclis Üyesi Baran Yazgan'ı ziyaret ederek pandemi sürecinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Haziran 2020 Cumartesi 07:41
ÖRNEK DAVRANIŞA TEŞEKKÜR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı gönül seferberliği kapsamında, Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ve Belediye Meclis Üyesi Baran Yazgan'ı ziyaret etti.

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan’ın, pandemi sürecinde başta Trakya City Otel’de sağlık personellerini ücretsiz konaklatması ve hastane olarak verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini ileten İl Başkanı Belgin İba, sohbetin devamında hastanenin son durumu ve pandemi süreciyle alakalı bilgi aldı.

Başkan İba, sonrasında koronavirüs salgını sürecinde özveriyle, canla başla çalışan sağlık personeline teşekkürlerini iletti.

Sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını sürecinde çok büyük işler başarmış olduklarını dile getiren İba, "Normalleşme sürecine girdik. İnşallah ülkemiz ve dünyamız bu illetten kurtulur, yine eski güzel günlerimize döneriz. Tedbiri elden bırakmayalım. Kurallara uyalım." diye konuştu.

“KİMSEYİ AYIRMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Yeni il yönetimiyle birlikte siyasi kimlik ayırmaksızın herkesin taleplerine yetişmeye gayret ettiklerini de belirten İl Başkanı İba, “Kurum ziyaretlerimiz dolu dolu geçiyor. Köylerden, ilçelerden, halkımızdan aldığımız istekleri - talepleri kurum müdürlerimizle birlikte hayata geçirme gayretindeyiz. Sürekli takip ediyoruz ve taleplerin sonuçlanmasının ardından talep sahiplerine mutlaka geri dönüş yapıyoruz. Bunu yaparken hangi siyasi görüşten olduğuna bakmaksızın kimseyi ayırmadan yapıyoruz.” dedi.

“ÖRNEK OLSUN İSTEDİK”

AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, “Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte, bizler şirketimiz ve kuruluşlarımızla bu sürece destek olmak adına elimizi taşın altına koyduk. Bu tabiri yerindeyse bir ölüm-kalım savaşıydı ve bu ortamda ticaret düşünülemezdi. Hastanemizdeki yoğun bakım cihazlarımızı devlet hastanemizin hizmetine verdik. Şirketimiz bünyesinde bulunan Trakya City Otel’de sağlık çalışanlarımızı ücretsiz misafir ettik. Bunun yanı sıra Havsa’da bulunan öğrenci yurdumuzu olası bir yoğunluk öncesi hazır ettik. Tüm bunları yaparken takdir değil ama örnek olmasını isteriz. Yaşadığımız süreçte toplumu bir arada tutabilmek adına bu tür dayanışmalar örnek olmalı. İçerisinde yaşadığımız toplumun değerlerine sahip çıkmalıyız. Bu pandemide başarılı olmamızın en büyük sebebi, Sayın Sağlık Bakanımızdı. Kendisi süreci başarıyla yönetti. Şirketimiz bünyesinde 200 çalışanımız var. Pandemi sürecinde hasta sayısı yüzde 10 seviyelerine  indi, ancak hizmetin aralıksız olması için bir tek kişiyi dahi işten çıkarmadık. Sağlık hizmetinin sürmesi önemli. Yaptığımız iş, ilde örnek oldu bundan sonra bizimle aynı işleri yapan arkadaşlarımıza da örnek olacaktır.” dedi

“AK PARTİ İLK KEZ HALKIN ÖNÜNDE”

AK Parti’nin yeni dönemde ilk kez halkın önünde olduğunu ve başarılı çalışmalar yaptığının da altını çizen Orhan Yazgan, “Yeni dönemde sizin önderliğinizde AK Parti ilk kez halkın önünde. Gerçekten kurumlarla, halkla, esnafla, iş adamlarıyla çok iyi diyaloglar geliştirdiniz. Ekibiniz güzel çalışıyor. AK Parti tarihinde ilk kez CHP Belediyesi döneminde önemli bir işe imza attı. Bugün Edirne’de herkes alt yapının AK Parti girişimi olduğunu biliyor. Bu tür kent yararına projeleri Edirne için isteyelim. Biz siyasi bir tarafın temsilcisi değiliz, başarının yanındayız.” diye konuştu.

“SINIR KAPILARI AÇILMALI”

Yaşanan pandemi sürecinde başta Edirne esnafının zor günlerden geçtiğini de ekleyen Yazgan, “Pandemi koşullarında özellikle Bulgaristan ve Yunanistan’la ayakta duran şehir esnafı sınır kapılarının kapatılmasıyla önemli ölçüde zorlandılar. En yakın zamanda gerekli tedbirler alınarak sınır kapılarının açılmasını ve kent ekonomisinin hareketlenmesini bekliyoruz.” dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.