İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, İYİ Parti'nin Kuruluş yıldönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, İYİ Parti'nin Kuruluş yıldönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Ekim 2022 Salı 06:00
İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

Başkan Tütüncü mesajında 25 Ekim 2017’de Genel Başkanları Meral Akşener tarafından Ankara’da kurulan partilerinin, bugün kuruluşunun 5. yıldönümüne girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını belirterek, şunlara yer verdi:

“Liderimiz Sayın Meral Akşener 'ın öncülüğünde kurulan partimizin milletin istediği ve özlediği gibi hizmet yolculuğunda, yerel yönetimler olarak bizler de yılmadan, yorulmadan, usanmadan, büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah sürdüreceğiz de. 'İYİ'ler' vizyonu ile başlattığımız hizmetlerimizi halkımızın refahı için arttıracağız. Partimizin kuruluş logosunda da vurgulanan sekiz çizgiyle anlatılmak istenen değerlerin daha bir değer kazandığı süreci yaşıyoruz.Umut,kararlılık,adalet,gelecek,bilgi,zenginlik,cesaret ve medeniyet toplumumuzun siyasi reçetesidir. Bu ruhla, böyle azimli, cesur yüreklerle yola çıkan partimiz İYİ ki var. İYİ’lerin, ülkenin İYİ’liği için nice yıllar varolmasını, mücadele etmesini diliyorum. Çıktığımız bu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim.”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.