Otoparklı Satılık İşyeri

Kırklareli Lüleburgaz'da 62 m² işyeri icradan satılacak.

Otoparklı Satılık İşyeri

Kırklareli Lüleburgaz'da 62 m² işyeri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Mart 2021 Pazartesi 15:47
Otoparklı Satılık İşyeri

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Dava konusu parsel, köşe parsel olup; Lüleburgaz Belediyesi,Yılmaz Mahallesi sınırlarındadır. Muhit olarak iyi bir bölgede değildir. Bu durum taşınmazın kıymetine olumsuz yönde etki etmektedir. Lüleburgaz deresinin 30 metre uzağında konumlanmaktadır.Çarşı Konakları sitesinin olduğu parsel Nalbant 2. Ara Sokak ve Değirmen Caddesine cephelidir. İmar planında hemen yanında park alanı bulunmaktadır. Şehir merkezinden yaklaşık 635 m mesafededir. Şehir merkezine ulaşım minibüs hatlarıyla ve yürüyerek sağlanmaktadır. Ticaretin gelişmiş olduğu Çeşme Meydanı olarak adlandırılan meydana çok yakın konumdadır. Bu durum dairenin kıymetine olumlu yönde etki etmektedir. Taşınmazın çevresinde genellikle beş katlı konut yapılaşmaları yer almaktadır. Dava konusu taşınmazla ilgili herhangi bir kısıtlayıcı (sit alanı, heyelan, deprem hasarı) durum bulunmamaktadır. Düz bir topografik yapıya ve kırıklı bir geometriye sahiptir. Taşınmaz üzerinde yapımına 2014 yılında başlanan, bir adet bodrum, 1 adet zemin ve 3 adet normal kattan oluşan 4 yaşında III. Sınıf B gurubu 12 bloktan oluşan binadan oluşan Çarşı Konakları sitesi bulunmaktadır. Sitenin açık ve kapalı otoparkı, güvenliği, havuzu ve peyzaj düzenlemesi bulunmaktadır. Değerlemeye konu taşınmaz B blokta zemin katta yer almaktadır. Çatısı Marsilya tipi kiremitle kaplı, dış cephe duvarları mantolamalı, sıvalı ve boyalıdır. İşyerinin doğramaları alüminyum doğramadır. Zemin kaplamaları seramik olup duvarları saten alçılı ve boyalıdır. Değerlemeye konu işyerinin yüzölçümü 62,00 m2 olup 1 ve 3 nolu bağımsız bölümler ile arasında duvar bulunamamaktadır.

Tahmini bedeli  240.975 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Gençlik Mahallesi, Lüleburgaz Adalet Sarayı, 4. Kat Mezat Salonu, Lüleburgaz/Kırklareli'de, 29.04.2021 günü, saat 14:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.