OYUNCAK KAMPANYASI SES GETİRDİ

AK Parti Edirne İl, İlçe ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 81 İlde eş zamanlı olarak başlatılan ‘Bir Oyuncak, Çok Tebessüm’ kampanyası yoğun ilgi gördü. 24 Ocak’ta Elazığ ve Malatya’da meydana gelen ve büyük hasar oluşturan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

OYUNCAK KAMPANYASI SES GETİRDİ

AK Parti Edirne İl, İlçe ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 81 İlde eş zamanlı olarak başlatılan ‘Bir Oyuncak, Çok Tebessüm’ kampanyası yoğun ilgi gördü. 24 Ocak’ta Elazığ ve Malatya’da meydana gelen ve büyük hasar oluşturan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Şubat 2020 Cumartesi 06:37
OYUNCAK KAMPANYASI SES GETİRDİ

24 Ocak’ta Elazığ’da meydana gelen depremin ardından bölgede yaşayan çocukların yüzlerini güldürmek adına başlatılan oyuncak kampanyası Edirne’de de ses getirdi.

AK Parti Gençlik Kolları, deprem bölgesinde yaşayan çocukların yüzünü güldürmek ve mutluluklarına ortak olmak için bir çalışma başlattı. ‘Bir Oyuncak Çok Tebessüm’ kampanyası 81 ilde organize ediliyor. AK Parti tarafından düzenlenen kampanyaya Edirneli vatandaşlar da duyarsız kalmadı.

“Depremzedeler için tek yürek olduk”

Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında tüm Türkiye’nin depremzedeler için tek yürek olduğunu ve yardım seferberliğine başladığını belirten AK Parti Edirne İl Başkan Belgin İba; “Genel merkezimizin talimatıyla İl Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak oyuncak kampanyası başlattık. Deprem bölgesindeki çocuklarımız oradaki enkazdan etkilendiler ve çok üzüldüler. Biz de oyuncak ve hediyelerle onların yüzünü güldürmek ve yaralarına merhem olmak adına böyle bir kampanya düzenledik. Edirne halkına da bu kampanyaya sessiz kalmayıp destek oldukları için ayrıca teşekkür ederiz.  Tüm kalbimizle depremzedelerimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

“Yaralarına merhem olmak istedik”

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden büyük üzüntü duyduklarını belirten AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Doğan Kına; “O bölgedeki çocuklar enkaz altındaki psikolojiden etkilendiği için biraz daha yaralarına nasıl merhem olabiliriz diye düşündük. Genel Merkezimiz tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak oyuncak kampanyası başlatıldı. Gençlik Kollarının yanı sıra AK Parti İl ve İlçe Başkanlıkları da kampanyaya destek veriyor” dedi.

“Kampanyayı duyan vatandaşlar duyarsız kalmadı”

08 Şubat 2020 Cumartesi gece geç saatlere kadar yardımları toplamaya ve kolilemeye devam edeceklerini söyleyen Kına;  “İlçelerimizden gelecek koliler de var. Vatandaşlarımız bu konuda oldukça duyarlı davranıyor. Kampanyayı duyan yardım etmek için elinden geleni yapıyor. Kız çocukları için bebek, oyuncak ayı, erkek çocukları için de araba, futbol topu gibi sıfır oyuncaklar toplayıp eş zamanlı olarak göndereceğiz. Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen 81 ilden birer genç arkadaşımız Elazığ’da AFAD ekipleri ile birlikte bu oyuncakları yerinde dağıtacaklar. Kampanyamızın başlığında olduğu gibi ‘Bir Oyuncak Çok Tebessüm’ adı altında deprem bölgesindeki çocuklarımızı mutlu etmek ve yaralarına merhem olmak için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Bir Oyuncak Çok Tebessüm’  adı altında toplanan yardımlar 10 Şubat Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığı Binası önünden yola çıkacak.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.