ÖZCAN YENİDEN BAŞKAN!

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Önder Özcan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

ÖZCAN YENİDEN BAŞKAN!

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Önder Özcan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Ekim 2020 Pazartesi 09:35
ÖZCAN YENİDEN BAŞKAN!

AK Parti Edirne Merkez İlçe Kongresi dün AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve partililerin katılımıyla Armoni Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Divan Başkan Yardımcılığını Güncen Hintoğlu ve Katip Üyelikleri Yıldız Yelişyurt, Burak Canbaz ve Nergiz İnce’nin yaptığı genel kurulda; tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Önder Özcan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Özcan’ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Halil Bodur, Ahmet Akgün, Ahmet Kezer, Kadir Çevik, Şerafettin Biçer, Bülent Yıldırımlı, Ali Kemal Ekşi, Hasan Can Duvan, Celal Seleje, Celal Demir, Olcay Şentürk, Önder Sınmaz, Cengiz Aykaç, Ahmet Dalga, Erdinç Çekiç, Ezgi Yavuz, Serpil Şinikçi, Ceren Şentürk, Birsel Paşaoğulları, Habibe Avcu, Nazan Balaban, Mustafa Taş, Banu Yılmaz, Aycan Algur, Oğuz Kurum, Osman Çibik, Tarık Berize, Levent Şakarer ve Emre Bektaş

“EDİRNE’MİZİN HAKKINI, HUKUKUNU SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ”

Yeniden Merkez İlçe Başkanı seçilen Önder Özcan, kongrde yaptığı konuşmada, “Bizim kongrelerimiz bir bahar aşısıdır. Bayram ve düğünlerde nasıl herkes mutluysa AK Parti kongrelerinde de herkes mutludur, çünkü ak parti kongrelerinin kaybedeni yoktur. Ülke olarak son derece önemli ve son derece kritik bir süreçten geçmekteyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya, içinde bulunduğumuz bu kritik süreci Türkiye’nin 100 yıllık makus talihini değiştiren ve ülkemizi bölgesel bir güç haline dönüştüren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedefine birlikte yürümeyi nasip eden rabbime sonsuz şükürler ediyorum. ‘Gözü açık olana gün ışımıştır.’ Bu kritik süreçte Türkiye’nin varlığından, gücünden ve kendi ayakları üzerinde başı dimdik durmasından rahatsız olan iş birlikçilere inat milletimiz her seçimde AK Parti kadrolarını iktidara getirmiş ve Cumhurbaşkanımızı bu kutlu yolda yalnız bırakmamıştır. Dünya 5’ten büyüktür haykırışından 15 Temmuz hain darbe girişimindeki duruşuna, Akdeniz’den Asya’daki gardaşlarımıza, Ortadoğudan Bakanlara kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedef olan ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaşamsı, büyümesi , güçlenmesi ve gelişmesi için gece gündüz çalışan AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımızdan rahatsız olanlara buradan bir sözümüz var; İster mahkeme ışıklarını açın, ister tencere tava çalın, isterseniz darbeye teşebbüs edin liderimizin yolundan, inandığımız yoldan dönmeyeceğiz. Merkez ilçe başkanlığımızda oluşturduğumuz kadrolarla şehirlerin sultanı Edirne’mizin hakkını, hukukunu sonuna kadar savunacağız. Çöp, çamur, çukura mahkum edilen bu güzel serhat şehrimiz Edirne’yi bu zihniyetten kurtarmak, Edirne’yi hizmetle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Ötekileştirmekten ve güç zehirlenmesinden uzak duracağız. AK Parti Edirne Merkez İlçe kadrolarımızla hata ve kusurları ortaya koyup bahaneler üreterek değil, hata ve kusurları bir toprak gibi örterek çalışacağız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.