ÖZEL TRAKYA HASTANESİ’NDEN MUHTEŞEM 14 MART KUTLAMASI

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, hastane personeli için kutlama yemeği düzenlendi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı kutlama yemeğinde, Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve hastane personeli dolasıya eğlendi.

ÖZEL TRAKYA HASTANESİ’NDEN MUHTEŞEM 14 MART KUTLAMASI

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, hastane personeli için kutlama yemeği düzenlendi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı kutlama yemeğinde, Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve hastane personeli dolasıya eğlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Mart 2019 Cumartesi 08:21
ÖZEL TRAKYA HASTANESİ’NDEN MUHTEŞEM 14 MART KUTLAMASI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu tarafından, hastane personeli için kutlama yemeği düzenlendi. Kentte bulunan bir restoranda gerçekleştirilen kutlama yemeğinde konuşan Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, sağlık sektöründe zor günler yaşandığını ancak tüm zorluklara rağmen işlerini yapmaya devam edeceklerini belirtti. Yemeklerin yenilmesinin ardından hastane personeli orkestra tarafından çalınan şarkılar eşliğinde dolasıya eğlendi.

ORHAN YAZGAN: “HER ZAMAN YANINIZDA OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan burada yaptığı konuşmada, “Sağlık çalışanlarının ne kadar zor şartlarda görev yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle son birkaç yıldan beri neredeyse bütün hastanelerde sözlü saldırılardan fiili saldırılara kadar birçok şiddet yaşandı. Ama buna rağmen çalışmalarınızdan ödün vermeden, gece gündüz demeden bu kutsal görevi hep beraber yürütmeye çalıştınız. Bizler her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 22 yıldan beri bu sektörün içerisindeyiz. Geldiğimiz noktada tabii ki övünebileceğimiz çok şey var ama sektörümüz açısından endişe duyabileceğimiz de çok şey var. Daha uzun yıllar birlikte çalışabilmek, daha iyi hizmetler sunabilmek için mücadele ediyoruz. Çok iyi biliyorsunuz ki, bu mücadeleyi verirken çok zor şartlarla karşı karşıyayız. Ama öyle bir duruma gelmişiz ki, bunu yapmak zorundayız. Başka çaremiz yok. Bir yandan gerçekten severek, onur duyarak yaptığımız bir iş ama bir yandan da büyük sıkıntılarla yürütmeye çalıştığımız bir iş. 22 yıldan beri yorulmadan, en zor şartlardan bugünlere gelene kadar birlikte çalıştığım değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 16 kişiyle başladığımız hastanecilik hizmetinde, şu anda yüzlerce insanla çalışıyoruz. Birçok arkadaşımız bu kurumda çalışıp emekli oldular. Bir yerde karşılaştığımızda, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı fark edebiliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.

ORHAN YAZGAN: “TÜM ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yazgan, 20 yılda sağlık sektöründe büyük değişimler yaşandığını söyleyerek, “20 sene önceki şartlarla bugünleri kıyasladığımızda, başta teknolojik olmak üzere çok şey değişim gösterdi. Hem teknik ekip olarak, hem insan niteliği anlamında birçok şey başardık. Bütün doktorlarımız birer marka. Tüm çalışanlarımız son derece değerli insanlar. Elbette bu kadar hizmeti sunarken, ne biz yöneticiler ne de doktorlarımız tek başına bu işleri yapabilecek imkana sahip değiller. Burada bizim işlerimizi kolaylaştıran başta hemşire arkadaşlarımız, diğer teknik elemanlarımız, tüm departmanlarımızda emek veren arkadaşlarımız, hasta bakıcılarımız ve temizlik personelimiz ile bugünlere geldik. Bizleri bugüne taşırken göstermiş oldukları büyük çabalar için hepsine çok teşekkür ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramı’nda özellikle kamu kurumlarında 30, 40 ve 50 yılı tamamlamış hekimler ağırlandı. Kendilerine plaketler takdim edildi. Bizim hastanedeki arkadaşlarımıza da baktım; 30 yıldan beri çalışan arkadaşlarımız var mı, diye. Bizde de çok şükür var. İnşallah onlara da daha sonraki organizasyonlarda farklı bir kutlama yapmayı düşünüyoruz. Burada arkadaşlarımıza söz vermiş olalım. 14 Mart Tıp Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Çalışanlarımızın arasındaki bu güzel uyumluluğun devam etmesi dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan’ın ardından sağlık çalışanları adına konuşma yapmak üzere Özel Trakya Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Nurettin Kargı sahneye geldi. Kargı doktorluk mesleği ve kurum hakkındaki açıklamalarının ardından Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.  

BARAN YAZGAN: “ASIL AMACIMIZ BERABER VE MUTLU OLMAK”

Edirne Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Baran Yazgan ise, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla toplandık ama bu bir vesile. Asıl amacımız, beraber ve mutlu olmak. Bu süreçte yaşadığımız zor günlerin yorgunluğunu atmak istedik.” dedi ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı konuşma yapmak üzere sahneye davet etti.

BAŞKAN GÜRKAN: “İYİ Kİ VARSINIZ”

Sahneye çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. İyi ki varsınız. Maharetli ellerinizi ve kocaman yüreklerinizi alkışlıyorum. Tabii uzun yıllar üniversitede çalıştım. O yüzden, her ne kadar içinde olmasam da camiayı yakından biliyorum. Hekimlikte ve sağlığın tüm aşamalarında usta-çırak ilişkisi olduğunu da biliyorum. Tabi bu siyasette de söz konusu. Usta ben, çırak Baran Yazgan. Orhan Yazgan ve Elif Yazgan benim yaklaşık 40 yıllık dostum. Dostu olmakla gurur duyduğum insanlar. Baran artık kocaman bir adam ve o da bir baba. Ben bu ailenin yakın dostu olmakla da gurur duyarım. Ben dışarıda Baran’ın Başkanıyım ama özel yaşamda Recep Amcasıyım. Bundan da çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. İnanıyorum ki, Edirne hepimiz için daha yaşanabilir bir şehir, daha konforlu bir kent ve hepimizin umutlarının ve hayallerinin gerçekleştiği bir yaşam alanı olacak. Bunu hep beraber başaracağız. Elbette bu kadar sağlık çalışanının karşısında bunu söylemek çok doğru mu bilmiyorum ama Dünyada insan yaşamının devam edebilmesi için bugün sahip olduğumuz hiçbir şey gerekmiyor aslında. Ne elektrik, ne akıllı telefonlar ne de lüks arabalar. Bunların hiçbirine ihtiyaç yok. Canlı yaşamının devam edebilmesi için iki şeye ihtiyacımız var. Biri temiz bir içme suyu. İkincisi de sağlıklı bir gıda. Cumartesi günü hepinizi saat 13.00’da Karaağaç’a davet ediyorum. Orada yol kenarındaki eski ilkokulun bahçesinde Edirne’nin ilk yerli tohum takas şenliğini yapacağız. Biz tanzim satış açamadık, tazmin satışları açıyoruz. Ama emin olun, bu ülke üretmeden kalkınamaz. O yüzden üretim, üretim, üretim diyoruz. Edirne’yi gerçekten hepimizin yeteneklerini, becerilerini, ilgisini, donanımını ortaya koyarak muhteşem bir şekilde yaratacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından davetliler yemeklerini yedi ve sahneye çıkarak çalan şarkılar eşliğinde dans ettiler.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.