ÖZTÜRK, VEDA ETTİ

Emekliye ayrılan Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak veda konuşması yaptı.

ÖZTÜRK, VEDA ETTİ

Emekliye ayrılan Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak veda konuşması yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ağustos 2017 Salı 10:07
ÖZTÜRK, VEDA ETTİ

    Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, dün görev süresini tamamlayarak emekliye ayrıldı. İl Genel Meclisi toplantısına katılarak veda konuşması yapan Öztürk, emekli olduğunu fakat Edirne'den ayrılmayacağını üniversitede ders vereceğini belirtti. İl Özel idaresi çalışanlarının da bulunduğu toplantıda, Öztürk'e İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş tarafından plaket takdim edildi. 
    ''EDİRNE'DEN AYRILMIYORUM''
    İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk burada yaptığı konuşmada, “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi' demiş Kanunu Sultan Süleyman. Son bir yıldan bu yana devam Klasbahis eden sağlık sorunlarım nedeniyle emekli olmaya karar verdim. 3 Ağustos 1975 tarihinde başlamış olduğum devlet memuriyeti hayatımı, öğretmenlik ve yöneticilik görevlerimin ardından 09.08.2017 tarihinde 42 yıl görev süremi tamamlıyor ve emekli oluyorum. Bundan sonraki yaşamıma üniversitede ders vererek devam edeceğim. Bana destek veren başta Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere Edirne eski valileri Hasan Duruer, Dursun Ali Şahin ve Edirne Valisi Günay Özdemir'e teşekkür ediyorum. Emekli oluyorum ama Edirne'den ayrılmıyorum. Konuşma Kanuni'nin sağlıkla ilgili özdeyişiyle başladım. Yunus'un meşhur özdeyişiyle son veriyorum; 'Biz bu elden gider olduk kalanlara selam olsun. Bizim için hayır dua edenlere selam olsun.' Hepinizi kalbi duygularla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.