ÖZYILMAZ’DAN AKP’YE ‘MOĞOL’ BENZETMESİ

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, AK Parti iktidarını sert dille eleştirerek, “Bu ülkede böylesine bir yağmayı ancak Moğol istilasında görmüştür” dedi.

ÖZYILMAZ’DAN AKP’YE ‘MOĞOL’ BENZETMESİ

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, AK Parti iktidarını sert dille eleştirerek, “Bu ülkede böylesine bir yağmayı ancak Moğol istilasında görmüştür” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Ağustos 2021 Çarşamba 06:34
ÖZYILMAZ’DAN AKP’YE ‘MOĞOL’ BENZETMESİ

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, yaptığı basın toplantısında geçtiğimiz haftalarda ülkemizde yaşanan afetler nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşlara Allahtan rahmet, sağ kalanlara da geçmiş oldun dileklerini ileterek, “Yangın ve sel felaketlerinden dolayı tüm ülkemize geçmiş olsun derken afet bölgelerimize yardım eden herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAYAR’IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

22 Ağustos Demokrat Parti’den seçilen ve ülkenin 3’üncü Cumhur reisimiz Celal Bayar’ın ölüm yıldönümü olduğun hatırlatarak, “Bu sebeple ile Allahtan rahmet diliyoruz. Demokrasi şehitlerimiz başvekil Adnan Menderes ve 3 başkanımıza da rahmetler diliyorum” dedi.

MENDERES’İN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Özyılmaz, AK Parti hükümetinin seçim zamanları sürekli Menderes, Bayar, Özal’ın isimlerini dile getirerek, Demokrat Parti’nin mirasından pay çıkartmaya çalıştığını iddia ederek, şunları söyledi:

“DP’lilerin yargılandığı idam edildiği Yassı Adayı ‘Demokrasi Adası’ ilan edip daha sonra Menderes’in kemiklerini sızlatan Turistik ada yapması, her dönemde gömlek değiştiren AKP’nin gerçek yüzünü göstermiştir.  AKP’nin maskesi düşmüş kel görünmüştür. Gerçek üniformasını giymiştir. AKP demokrasinin özgürlüklerin doğanın celladıdır.

MOĞOL BENZETMESİ

Bu ülkede böylesine bir yağmayı ancak Moğol istilasında görmüştür. Moğol ordusu yeri yurdu talan etmiştir. AKP ise yerle yurtla yetinmemiş, cumhuriyetin birikimlerine, milli birçok değere ve milletin hatırına göz dikmiş halel getirmiştir.

Yassı Ada cinayetlerinin işlendiği adaya yapılan otel Marmara’nın kalbinde eşsiz bir destinasyon sloganı ile pazarlanmaya başlandı. En düşük oda fiyatı bin 421 Türk lirası. AKP’nin tarihi vefayı nasıl katlettiğini doymak bilmeyen rant hırsının ne boyutlara geldiğini bir kez daha gördük.”

MÜLTECİLER HAKKINDA

Özyılmaz, ayrıca Türkiye’ye akın akın gelen mülteciler konusunda da söz söylemeden geçemeyeceğini dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir iki gün önce televizyonda diyor ki; Sosyal medyada 250 kadar bir grup var. Sanki ülkeye her gün 100’lerce mülteci girermiş gibi konuşuluyor. Sınırlarımıza duvar ördük yok böyle bir şey” dedi.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.