PAZARCILAR ODASINDAN İFTAR

Edirne Pazarcılar Odası esnaflar arasında birlik ve beraberliği göstermek için Cumartesi Pazar alanında iftar düzenledi.

PAZARCILAR ODASINDAN İFTAR

Edirne Pazarcılar Odası esnaflar arasında birlik ve beraberliği göstermek için Cumartesi Pazar alanında iftar düzenledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:57
PAZARCILAR ODASINDAN İFTAR

Edirne Pazarcılar Odası esnafları iftar yemeği düzenledi.

Esnaflar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, dostluğu pekiştirmek amacıyla düzenlenen iftar,Cumartesi Pazarı alanında yapıldı.

İftara Edirne Valisi Günay Özdemir,Edirne  Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun,Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt,Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası (EDOSOB) Başkanı Kemal Cingöz,Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Can,  Edirne Pazarcılar Odası Başkan ve yöneticileri ile meslek kuruluş temsilcileri ve  pazarcı esnafı katıldı.

İftar ile ilgili olarak açıklama yapan Pazarcılar Odası Başkanı, Şeref Hasır, mübarek Ramazan ayı nedeniyle pazarcı esnaflarının birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirtmek, bu ayın hürmetine ve şükretmek amacıyla esnaflarımız arasında böyle bir iftar yemeği tertiplediklerini belirterek;” Ülkemizin bu günlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var bu mübarek ayda biz de böyle bir dayanışma yemeği düzenleyerek dostluğumuzu birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik” dedi

“PAZAR YERİ ONARIMDAN GEÇTİ”

Başkan vekili Murat Yüksel de yaptığı konuşmada, “Pazaryerinde yeni tadilat yapıldı. Bu düzenlemeyi halkımızın görmesi  sağlamak hem de bu mübarek ayda halkımızın her zaman birlikte olduğu esnaflarımız  dayanışmasını belirtmek amacıyla  böyle bir iftar yemeği düzenledik.Bu arada halkımızın mübarek ramazanını kutlamak istiyorum” dedi 

RESİMLER-248-250-252-253-254

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.