Personeliyle, bayramlaştı

Personeliyle, bayramlaştı

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Eylül 2017 Salı 09:31
Personeliyle, bayramlaştı

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bayram öncesi üniversite personeliyle bayramlaştı. Rektör Tabakoğlu ayrıca Bayram tatilini geçirdiği Trakya Üniversitesi Enez Tesislerinde de personel ve çalışanlarıyla bayramlaştı.

Üniversitede düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Betist Mümin Şahin, Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.

                Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bayram tatilini geçirdiği Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde de, tatilde olan ve çalışan üniversite personeliyle bayramlaştı.

Son Güncelleme: 05.09.2017 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.