PİDE ÇIKMAYACAK!

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamulleri Derneği üyeleri oyçokluğuyla, Ramazan ayında Edirne'de fırınlarda pide çıkarmama kararı aldı.

PİDE ÇIKMAYACAK!

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamulleri Derneği üyeleri oyçokluğuyla, Ramazan ayında Edirne'de fırınlarda pide çıkarmama kararı aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Nisan 2020 Perşembe 22:33
PİDE ÇIKMAYACAK!

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamulleri Dernek Başkanı Yılmaz Canbaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid -19 salgını nedeniyle 24 Nisan'dan itibaren başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla üyelerimizle görüşmeler yaptık ve oy çokluğuyla pide çıkarmama kararı aldık. Nedeni ise; tüketici ile satış noktalarımızda sosyal mesafeyi koruyamayacağımızdan dolayı hem tüketicimiz hem de çalışanlarımızın büyük risk altında oluşudur. Ramazan pidesi imalatı için çalışan sayımız artacağından iç içe çalışmak zorunda kalacağını ve sosyal mesafe korunamayacağından dolayı risk artacaktır. İçli pide için fırınlara getirilecek malzemeler, kap kacaklarda risk oluşturacaktır. Aynı zamanda birçok fırınımızda pide ustası olamaması nedeni ile başka şehirlerden gelecek kişilerde risk oluşturacağı düşünülmüştür. Bu risklerin önüne geçmek için bu yıl Ramazanda, Ramazan Pidesi çıkarmama kararı aldık. Tüketicilerimizden anlayış bekliyoruz, sağlığımız her şeyden önelidir.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.