POLİS EŞLERİNDEN KERMES

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Edirne Şubesi tarafından 6 Nisan Cuma günü kermes düzenlendi.

POLİS EŞLERİNDEN KERMES

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Edirne Şubesi tarafından 6 Nisan Cuma günü kermes düzenlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Nisan 2018 Cumartesi 10:14
POLİS EŞLERİNDEN KERMES

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un eşi Ebru Kurt'un öncülüğünde Kaleiçi Polis Parkı'nda düzenlenen kermeste polis eşlerinin hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra kıyafet ve küçük elektronik aletler de satışa sunuldu. Vdcasino Edirne esnafı ve Kırsalın Doğal Pazarı üyesi kadınlar da kermese destek verdi.

Geliri şehit ve gazi ailelerine ve polis çocuklarına verilecek olan kermesle ilgili olarak açıklama yapan Ebru Kurt,  "Stantlardaki ürünler  Polis Eşleri Derneği üyeleri ve arkadaşlarımızın  ve polis eşlerimizin yaptıkları kendi el emeği ürünlerinden oluşuyor.

Burada gıda ürünleri, elişi ürünlerimiz zücaciye, ayakkabı, çocuk giysisi her türlü yağ, gıda pirinç ve benzeri ürünler sergileniyor.”  Dedi.

ELDE EDİLECEK GELİR, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE VERİLECEK

Buradan elde edilecek gelir şehit, ve gazilerimizin aileleri ile polis çocuklarımızın eğitim bursu olarak kullanılacağını belirten Ebru Kurt

“Buradan elde edilecek gelir. İhtiyaç sahibi olan teşkilat üyelerimize verilecek. Kermesimize ilgi yüksek. Burada otuza yakın reyon var. Buradaki 12 reyonu da Doğal Ürünleri Pazarından gelen yardımseverlerimiz oluşturuyor. Sağ olsun bunu Elmas Aslan hanım sağladı. Baştan 26 masa vardı daha sonra masa sayımız arttı. Çok ilgi var.  Halkımız bu tür sosyal yardımlara katılmalarında yarar görüyorum.

Büyük ilgi gösterildiği için Edirne halkımıza teşekkür ediyorum. Bu arada teşkilattaki herkese teşekkür ediyorum. Buradan iyi bir gelir bekliyoruz.  Sergimiz iki gün devam edecek,” dedi.

Kermeste konuşan Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt “Polis Haftası'nı kutluyoruz. Bu kapsamda bize en büyük desteği veren, iş yoğunluğumuzdan dolayı ihmal ettiğimiz eşlerimiz, her zaman olduğu gibi bugün de bizlere katkı sunmak amacıyla böyle bir kermes düzenledi. Bu kermesten elde edilen gelir, ihtiyacı olan meslektaşlarımızın çocuklarına katkı sunmak, burs vermek için kullanılacak. Şehit ve gazi çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarını devletimiz iyi bir şekilde karşılıyor ama biz yine de onlar için de ne yapabileceksek kendi çapımızda karınca kararınca destek vermeye çalışıyoruz. Eşlerimiz güzel bir kermes düzenledi. Biz de onlara destek olmak için buradayız. Katkı sunan ve destek veren tüm herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Kermes 7 Nisan tarihlerinde de devam edecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.