PROJELER, ÇEVREYE VE DOĞAYA DİKKAT ÇEKTİ

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje derslerinde hazırladıkları projelerini sundu.

PROJELER, ÇEVREYE VE DOĞAYA DİKKAT ÇEKTİ

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje derslerinde hazırladıkları projelerini sundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Mayıs 2022 Salı 06:00
PROJELER, ÇEVREYE VE DOĞAYA DİKKAT ÇEKTİ

Mimarlık Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Gildis Tachir, projenin tüm derslerin temel dersi olduğunu vurgulayarak, “Proje tüm derslerin temel dersidir, aslında tüm derslerin toplandığı havuzdur. Biz bugün istedik ki tüm proje derslerini dışarıya taşıyarak ortak mekânımız olan avluda beraber etkileşim halinde, bilgi paylaşarak ‘Projeler’ başlığı altında hep beraber keyifli bir gün geçirelim. Projeler aslında bir süreçtir. Bugün bir sürecin sonuç ürününü değil bir ara kesitini sizlerle beraber gün boyunca devam ettirmek için burada bulunuyoruz.” şeklinde konuşarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sennur Akansel, “İki yıllık pandemi süreci nedeniyle birbirimizi yeterince tanıyamadık. Proje çalışmaları çoğu zaman ekip çalışmaları şeklinde olur. Bizim de amacımız hem proje derslerini bahçeye taşıyıp birbirimizle etkileşim halinde bulunmak hem de sosyalleşmemize birbirimizi tanımamıza yardımcı olmaktır. Bu amaçla toplandık.” diyerek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinliğe Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler, Edirne Mimarlar Odası Başkanı Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Cenk Ergüden de katıldı.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.