PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Edirne Valisi Günay Özdemir Ramazan Bayramını dolayısıyla protokol ve halkla bayramlaştı.

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Edirne Valisi Günay Özdemir Ramazan Bayramını dolayısıyla protokol ve halkla bayramlaştı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Haziran 2018 Pazartesi 10:11
PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Edirne Valisi Günay Özdemir bayramın birinci gününde Selimiye Camii’nde bayram namazı kılarak buradaki vatandaşlarla bayramlaştı. Özdemir bayramlaşma programına Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret ederek devam etti. Özdemir burada Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı. Ardından İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Özdemir buradaki personelle de bayramlaştı.  Daha sonra Özdemir Vali Konağı’nda huzur evi sakinlerini ve çocuk sitesindeki çocukları ağırladı. Burada huzur evi sakinleri ve çocuk sitesindeki çocuklarla tek tek ilgilenen Özdemir bir mangal yaparak huzur evi sakinleri ve çocuklarla bayramlaştı.

Edirne Valisi Özdemir bayramın ikinci gününde gazilerle bayramlaşırken bayramın üçüncü gününde de şehit aileleriyle bayramlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.