Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi

350 Gram sade pide 2,5 TL. yumurtalı Pide ise 3 TL.’den satılacak

Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi

350 Gram sade pide 2,5 TL. yumurtalı Pide ise 3 TL.’den satılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Mayıs 2018 Çarşamba 09:11
Ramazan Pidesi fiyatları belirlendi

11 ayın Sultanı  Mübarek Ramazan Ayı, bilindiği üzere bu yıl 15-Mayıs-2018 Salı günü akşamı başlayacak. O gece Müslümanlar sahura kalkacak ve 16 Mayıs Çarşamba günü oruç tutmaya başlayacaklar.

Öte yandan öğrendiğimize göre, mübarek Ramazan Ayı’nın vazgeçilmez, unutulmaz lezzetlerinden Ramazan Pidesi’nin fiyatları da, Edirne Fırıncılar Derneği tarafından belirlenerek açıklandı. Öğrendiğimize göre,

halkımız 350 Gram sade Ramazan Pidesini 2.5 TL.’den, yine 350 Gram ağırlığındaki yumurtalı pideyi de 3 TL.’den alacak.

Ramazan Pidesinin fiyatının her yıl giderek artırılması, dar gelirli vatandaşlarımız tarafından pahalı bulunuyor. Bu vatandaşlarımız yetkililere seslenerek: ‘’Hiç değilse hükümetimiz pide fiyatlarında meydana gelen bu artışları önlesin. Ramazanda gönül rahatlığı ile pide yiyelim.’’ diyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.