Recep Gürkan'dan büyük destek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Havsa'da incelemelerde bulundu.

Recep Gürkan'dan büyük destek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Havsa'da incelemelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ocak 2018 Cuma 10:19
Recep Gürkan'dan  büyük destek

    Konuyla ilgili açıklama ise şöyle; "İlçemizde her hafta cumartesi günü kurulan bölgemizin en büyük ve tek canlı hayvan pazarını gezerek üstünün kapatılması konusunda incelemelerde bulundu. Belediyemize her konuda destek veren Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan bu kez de ilçemize Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelerek ticaret yapan vatandaşın alışverişini kolaylaştırmak için kollarını sıvadı. Belediye Başkanımız Oğuz Tekin'in hayvan pazarının üzerinin kapatılması konusunda attığı adıma büyük destek veren Recep Gürkan inceleme sonrası ilçemizden ayrıldı.
Belediye Başkanı Tekin; “Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın ilçemize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha şahsım, Meclis Üyelerim ve Havsa Halkı adına teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.