Renault Clio model araç satılacak

Edirne/Uzunköprü'de Renault Clio model araç icradan satılacak.

Renault Clio model araç satılacak

Edirne/Uzunköprü'de Renault Clio model araç icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Nisan 2021 Cuma 14:44
Renault Clio model araç satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34 RB 0046 Plakalı , 2016 Model , RENAULT Marka , CLİOHBJOY 1.5 DCI75 Tipli , K9KC612R402304 Motor No'lu , VF15R040H55573541 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Kasa Tipi Hatcback , Çekiş Tipi Önden çekiş , Motor Gücü 75HP , Motor Hacmi 1461cm3 , Rengi Gri , Aracın dış kısmında; arka tampon, sağ-sol arka çamurluklar, ön tampon, sağ-sol ön çamurluklar ve bagaj kısımlarında vuruk, ezik ve çizilmeye bağlı boya kalkmaları mevcuttur. Sağ-sol ön ve arka olmak üzere tüm kapılarda çizikler ve ufak ezikler mevcuttur. Aracın sağ sinyal lambası, sağ-sol arka jant kapakları kırık olup tüm jant kapaklarında sürtmeye bağlı deformasyonlar mevcuttur. Arka sol lastik patlak, arka tampon çeki kapağı yerinde mevcut değildir.Ayrıca aracın muhtelif yerlerinde boya soyulmaları, ezik ve çiziklere rastlanmıştır. Lastikleri incelendiğinde ise; ön lastiklerin %50-55, arka lastiklerin %60-65 mertebesinde olduğu belirlenmiştir. Anahtarı ve ruhsatı vardır. Aracın aküsü bitik olduğundan kilometresi okunamamıştır. Aracın iç kısmında radio-teyp göstergesi ve yanlarında, kapı iç açma kolunda, vites topuzunda ve direksiyon simidinde kullanıma bağlı deformasyon ve soyulmaların olduğu tespit edilmiş olup aracın iç kısmının genel temizliğe ihtiyacı olduğu belirlenmiştir. Ayrıca araç iç ön ve arka koltuklarında yıpranmaya bağlı deformasyon, yırtıklar ve sigara yanıkları olduğu tespit edilmiş olup; tüm koltuklarda kullanıma bağlı kirlenmeler olduğu tespit edilmiştir.

Tahmini bedeli  86.800 ₺ olan taşınırın ihalesi, ERGENE OTOPARKI MESCİT MAH. HAYAT SOK. NO:2 UZUNKÖPRÜ EDİRNE'de, 6/05/2021 günü, saat 15:15'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.