SAADET PARTİSİ ADAYINI AÇIKLADI!

Saadet Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş oldu. Dün parti binasında Edirne Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran tarafından aday olarak açıklanan İriş, “Şehirlerin Sultanı Edirne'mizi milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Önce insan ve yaşanabilir bir Edirne anlayışı, çalışmalarımızda belirleyici bir rol oynayacaktır.” ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ ADAYINI AÇIKLADI!

Saadet Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş oldu. Dün parti binasında Edirne Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran tarafından aday olarak açıklanan İriş, “Şehirlerin Sultanı Edirne'mizi milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Önce insan ve yaşanabilir bir Edirne anlayışı, çalışmalarımızda belirleyici bir rol oynayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Ocak 2019 Cuma 08:33
SAADET PARTİSİ ADAYINI AÇIKLADI!

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı dün parti binasında düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarının günlerini kutlayan parti yönetimi, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde partilerinin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak Mansur İriş’i açıkladı.

DEMİRKIRAN: “BELEDİYECİLİK HEYECAN GEREKTİRİR”

Konuşmasına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başlayan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran,"Belediyecilik heyecan gerektirir. Belediyecilik duyarlılık, çalışkanlık, fedakarlık ve cesaret gerektirir. Belediye Başkanlığına talip olmak, hele Edirne gibi bir şehrin belediye başkanlığına aday olmak çok önemli vasıflar gerektirir. Fatih Sultan Mehmet'in, Mimar Sinan'ın, Hasan Sezai Hazretlerinin şehrine belediye başkanı olmak ne demektir? Bu şehre hizmet etmek için yola çıkanlar aynı zamanda büyük bir manevi sorumluluk yüklenmiş olurlar. Bu göreve talip olanların, bu manevi sorumluluğu taşıyacak yapıda olması gerekir. Böyle olmasını beklemek, bu şehirde yaşayan herkesin hakkıdır. Biz Saadet Partisi olarak bu sorumluluğun farkındayız. Çok veballi bir iş olduğunun da bilincindeyiz. Kriterlerimiz bellidir ve açıktır. Kul hakkı her şeyden önemlidir. Adaletli bir sistemin kurulması en büyük hedefimizdir. Belediye Başkanı, eski adıyla şehriemindir. Böyle bir vasfı olmalıdır. Yani emin kişi, kul hakkına girmeyen kişidir. Bu çok önemli bir şeydir. Bu muazzam görev, ibadet aşkıyla çalışmayı gerektirir. Yaptıkları görevleri bir ibadet şuuru ile yapmalı, ehil kadrolarla, ihlasla çalışarak şehrine hizmet etmelidir. İnsan ve çevre sorumluluğunun bilincinde olmalıdır.” dedi.

İRİŞ: “İNSANLARIN EN HAYIRLISI, İNSANLARA FAYDALI OLANDIR”

Saadet Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş ise kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, "1982 yılında Edirne'de doğdum. 50. Yıl İlkokulu'ndan sonra, ortaokulu İstanbul Fazilet Ortaokulu'nda, liseyi ise İlhami Ertem Lisesi'nde okudum. Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. Kendi şirketlerimizde yönetici olarak çalıştım. Hala tarım ve hayvancılık işletmemizde genel müdürlük yapmaktayım. İş hayatında aktif olarak bulunurken, toplumsal konularla da iç içe oldum. Bir yandan iş dünyasında mesleki kariyerimi arttırmak için çalışırken, diğer yandan çocuklarımızın geleceği halkımızın ferahı, şehrimizin güzelliklerle dolması için neler yapabiliriz, sorularına her zaman cevap aradım. Çünkü gayet iyi biliyoruz ki; İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bundan dolayı daha öğrencilik yıllarımda Milli Gençlik Vakfı Ve Anadolu Gençlik Derneği'nde faal olarak çalıştım. Üniversitedeyken öğrenci başkanlığı yaptım. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığından sonra Merkez İlçe Yönetiminde teşkilat başkanı olarak çalıştım. Evli ve üç çocuk babasıyım.” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYESİYLE TANIŞTIRACAĞIZ”

İriş, Edirne’nin çok özel bir şehir olduğunu vurgulayarak devam ettiği konuşmasında, “Edirne, camileriyle, köprüleriyle, kervansaraylarıyla, hasılı tarihi dokusuyla dünyadaki müstesna şehirlerden biridir. Bu hususiyetinden dolayı Edirne her yıl yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Böyle bir şehrin belediye yönetimi Edirne halkına hizmetin yanında, gelen misafirlerin de doğal ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Bundan dolayı Şehirlerin Sultanı Edirne'mizi milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Yönetim anlayışında hak ve adalet ilkelerini hakim kılmak istiyoruz. Edirne hepimizin şehri. Şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Bugüne kadar teşkilat çalışmaları çerçevesinde halkımızın içindeydik. İnşallah seçildikten sonra da halkımızla birlikte olacağız. Şehrimizin sömürülmesine izin vermeyeceğiz. Bilakis ihya edeceğiz. Kadim değerlerimizi esas alarak aydınlık geleceğe yürüyeceğiz. Günü kurtarma peşinde olmayacağız. Bilakis gelecek nesilleri düşüneceğiz ve evlatlarımıza daha güzel bir şehir bırakacağız. Halkımız bu seçimlerde vereceği oyla demek istiyor ki; Ey belediye yönetimi bizim adımıza Edirne'mizi yönet, belediyeye geldiğimizde bizi güleryüzle karşıla, ihtiyaç ve imkanlar ne gerektiriyorsa israf etmeden bu hizmetleri bize sağla, kimseye haksızlık yapma, en uygun kişilerle ve kurumlarla istişare ederek en doğru kararları al ve uygula, partizanlık yapma, adam kayırma, işi ehline ver. Kurumlarla iletişime geçerek şehrin kalkınması ve tanıtımı için sıkı diyaloglar kur. Önce insan ve yaşanabilir bir Edirne anlayışı, çalışmalarımızda belirleyici bir rol oynayacaktır. Projelerimiz insanların hayatına dokunan, hayatı kolaylaştırıcı projelerdir. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız her proje Edirnelilerin kendini içerisinde bulacağı 'Evet bu benim problemimin çözüm yolu' diyeceği projeler olacaktır. Bu duygularla seçimlerin Edirne'mize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.