Saadet Türkiye Vizyonunu açıkladı; “Değişim” başladı

Saadet Partisi Milletvekili adayları Ankara’da buluştu. 24 Haziran’da yapılacak seçimlere katılacak 600 aday bir araya geldi.

Saadet Türkiye Vizyonunu açıkladı; “Değişim” başladı

Saadet Partisi Milletvekili adayları Ankara’da buluştu. 24 Haziran’da yapılacak seçimlere katılacak 600 aday bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Mayıs 2018 Salı 12:17
Saadet Türkiye Vizyonunu açıkladı;  “Değişim” başladı


Saadet Partisi, iktidara geldiğinde nasıl bir ülke yönetimi sergileyeceğine ilişkin Türkiye vizyonunu kamuoyuna açıkladı...

Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, binlerce partilinin katıldığı Türkiye Vizyonu programıyla vaatlerini açıkladı. Konuşmasında yarınlar için umut vaat eden Karamollaoğlu, yıpranmış, tıkanmış bir iktidar için seçmene ‘Değiştir’ diyerek seslendi…

24 HAZİRAN UÇURUMDAN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞTIR

Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz tarihindeki en önemli seçim olduğunu belirten Karamollaoğlu, 24 Haziran’ı ülkemiz için uçurumdan önceki son çıkış olarak niteledi.

Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece milletvekili, Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her oy ile Türkiye’nin yönünü belirleyeceğiz. Geleceğine karar vereceğiz. ‘Tamam mı devam’ mı diyeceğiz. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe tamam mı devam mı diyeceğiz. Yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya tamam mı devam mı diyeceğiz. Yolsuzluğa rüşvete iltimasa tamama mı devam mı diyeceğiz. Biz Saadet Partisi olarak yeter artık bu düzen böyle gitmez, tamam inşallah diyoruz.”

SİYASETİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ

Saadet Partisi kadroları siyaseti mal ve ikbal için değil. Şan ve şöhret için değil. Makam ve mevki için değil. Allah rızası için yapan bir anlayışa sahiptir.

SAADET TERTEMİZ GELECEĞİN ADIDIR

Türkiye’de yeni siyasetin siyaset üslubunun adının Saadet Partisi olduğunun altını çizerek konuşmasını devam eden Karamollaoğlu, “Türkiye siyaset, ahlak, ekonomi ve dış politika yönünden tıkanmıştır. Türkiye’nin yeni bir sese yeni bir söze yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacın adresi SAADET PARTİSİ’dir” dedi.

Çünkü Saadet Partisi tertemiz bir mazinin tertemiz bir kadronun tertemiz bir geleceğin adıdır, adresidir. Yolsuzluğun rüşvetin adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği tertemiz bir mazinin adıdır. Saadet Partisi yolsuzlukla zenginleşenlerin değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu şerefli bir mazinin adıdır.  Saadet Partisi Türkiye’yi kilim gibi dokuyup, uçtan uça fabrikalarla bir mazinin adıdır. Saadet Partisi işçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü müreffeh bir mazinin adıdır.

Programa, Saadet kadroları tam kadro yerini alırken kamuoyuna tanıtılan 600 milletvekilinin yanında programa yurt içi ve dışından birçok önemli davetli de iştirak etti. ‘Üretim Sanayi Bereket’, ‘Adalet Saygınlık Huzur’ şiarlarının salonu doldurduğu programda Saadet Partisi seçime hazır olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Yoğun bir coşku ve heyecanın hâkim olduğu programda on binler hem salonu hem de salon dışını doldurdu.

 Saadet Partisi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik seçim beyannamesini Ankara ATO Congresium’da ‘Türkiye Vizyonu’ programında açıkladı. Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun açıkladığı beyannamede ülkedeki sorunlara karşı çözüm önerileri açıklandı. Ayrıca programda Saadet Partisi milletvekili adayları da kamuoyu ile tanıtıldı.

BU BEYANNAME KARARLILIĞIN YOL HARİTASIDIR

Hazırladıkları beyanname ile Türkiye’nin kurtuluş reçetesini ortaya koyduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, Saadet iktidarının yapacaklarını şöyle özetledi: “Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama yönelik yatırımlara tahsis ederek, hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Saadet iktidarında eğitimden istihdama kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma torpil ve iltimas ortadan kaldırılacaktır. Liyakati esas alan bir adil sistem kuracağız.”

BEYANNAMEDE YER ALAN BAŞLIKLAR ŞÖYLE;

Parti Devletini Ortadan Kaldıracağız. Vatandaş Her İhale Bilgisine Ulaşabilecek. Talimatla Karar. Veren Yargı Mekanizması Ortadan Kaldırılacak. Saadet Tertemiz Geleceğin Adıdır. Siyaseti Allah Rızası İçin Yapıyoruz. AKP İktidarında Baskı Ve Tahakküm Artmıştır. Bir Şeyi Yaparken On Şeyi Yıktılar. Kürt Sorununu Hak Ve Adalet Merkezli Çözeceğiz. Sorun Yanlış Politikalardan Ortaya Çıkmıştır. Vergi Artık Vatandaş İçin Ödev Zulüm Haline Gelmiştir. Soluduğumuz Havadan Bile Vergi Alacaklar. Asgari Ücret Yoksulluk Sınırının Üstünde Olacak. Kadına Değer, Türkiye’ye Huzur

Kadınlara 3 Yıla Kadar Doğum İzni. Aile Kurumunun Sorunları Giderilecek. Engelli Vatandaşların Önündeki Engelleri Kaldıracağız. Emekli Maaşları İçin Yoksulluk Sınırına Yükseltilecek. Hastaneler Şifahanelere Dönüşecek. AB Kapısında Beklemeyeceğiz. Yurtdışı Seçmene Milletvekili Kontenjanı Verilecek. Evi Olmayana Sosyal Konut Verilecek. Memura, İşçiye, Bayram İkramiyesi Verilecek. Gençlere Faizsiz Evlilik Kredisi Verilecek. Vatandaşın Geleceği Ranta Kurban Edilmeyecek. Kibir Kulelerine İzin Verilmeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.