SAĞANAK, SEVGİLİLERE ENGEL OLAMADI

Edirne'de yağan şiddetli sağanak yağışa rağmen 14 Şubat Sevgililer Günü, aşıklar tarafından coşkuyla kutlandı.

SAĞANAK, SEVGİLİLERE ENGEL OLAMADI

Edirne'de yağan şiddetli sağanak yağışa rağmen 14 Şubat Sevgililer Günü, aşıklar tarafından coşkuyla kutlandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Şubat 2018 Perşembe 10:48
SAĞANAK, SEVGİLİLERE ENGEL OLAMADI

    Edirne'nin trafiğe kapalı ve en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi'nin birçok yerine balonlardan yapılmış 'kalp kapıları' konuldu. Edirne Belediyesi tarafından konulan kalpli balonların yanı sıra Saraçlar Caddesi'ne bir platform kurularak, aşıkların eşlerine sevgilerini haykırması da sağlandı. 
14 Şubat Sevgililer Günü'nde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Edirnelilerin bir kısmı eşlerine ve sevgililerine duyduğu sevgiyi, bazıları ise yalnızlığını dile getirdi. Edirneliler, Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonu'nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. , 'Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü'nden vatana duydukları sevgiyi de haykırdı. 
14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fotoğraf çekim alanları, 'Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü' gibi birbirinden farklı aktivitelerin yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. 
Saraçlar Caddesi'ne gelen çiftler 'Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü'nden sevgililerine ve eşlerine duyduğu sevgiyi, bazı Edirneliler Dumanbet ise yalnızlığını dile getirdi. 
Edirneliler, fotoğraf çekim alanlarında da fotoğraf çekilerek, 14 Şubat'ı ölümsüzleştirdi. Bazı Edirneliler sevgilileriyle fotoğraf çekilirken, bazıları ise 14 Şubat'ı anlatan fotoğraf karesini çocukları ve arkadaşlarıyla paylaştı. 
Edirneliler, Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonu'nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. 'Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü'n seslenen Edirneliler, vatana duydukları sevgiyi haykırırken; harekata katılan tüm askerlerin sağ salim ülkeye dönmelerini diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.