SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

Edirne Yeşilay Şubesi tarafından, Edirne Ticaret Borsasının daveti üzerine her ay yapılan olağan meclis toplantısında, meclis üyelerine Yeşilay faaliyetileri ve hedefleri hakkında sunum yapıldı.

SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

Edirne Yeşilay Şubesi tarafından, Edirne Ticaret Borsasının daveti üzerine her ay yapılan olağan meclis toplantısında, meclis üyelerine Yeşilay faaliyetileri ve hedefleri hakkında sunum yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Eylül 2019 Perşembe 07:12
SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin BİLGİÇ 24.09.2019 tarihinde Edirne Ticaret Borası Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği sunumda; Yeşilay hakkında kurumsal bilgiler, bağımlılıklar ile ilgili yapılan çalışmalar, Yeşilay Edirne Şubesinin hedeflerini ve paydaş kurumlar ile gerçekleşen çalışmalar kapsamında bilgiler aktararak, “toplantıya davet edilmelerinden ve Yeşilay adına sunum Fırsatı vermelerinden dolayı Ticaret Borsası Başkanına, Ticaret Borsası Meclis Başkanına, Ticaret Borsası Meclis Üyelerine ve emeği geçenlere” teşekkür etti.

Sunum sonunda; Edirne Ticaret Borsası Sayın Özay ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Sayın Fedai CANIM tarafından Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Sebahattin BİLGİÇ’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Yediden Yetmişe Herkes için Sağlıklı Yaşam:

Edirne Yeşilay Şubesi, bağımlılıklar ile mücadele kapsamında toplumun her kesimine bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor…

Edirne Yeşilay Şubesi tarafından, Tütün, Alkol, Madde, Kumar ve Teknoloji bağımlılıklarına dikkat çekmek,  “yediden yetmişe her kesim için sağlıklı yaşam” parolası ile her hafta; seminerler, eğitimler ve farklı etkinlikler ile çalışmalar yapılıyor.

Yaz boyunca Edirne Merkezdeki Camii cemaatlerine yapılan Alkol, Tütün ve Madde bağımlılığı kapsamında bilinçlendirme eğitimlerine 24.09.2019 tarihinde Lala Şahin Paşa camiinde devam edildi…

Edirne Yeşilay Şubesi başkanı Sebahattin BİLGİÇ yaptığı eğitim sunumunda; “Yeşilay hakkında kısa kurumsal bilgiler, bağımlılıklar ile ilgili yapılan çalışmaları içeren; Alkol, Madde, Kumar ve Tütün bağımlılığı ile mücadele ve bağımlıya karşı yaklaşımlar kapsamında nasıl hareket edilmesi gerektiğini aktararak” YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) hakkında camii cemaatine bilgilendirmede bulundu.

Gerçekleşen eğitimlerde Yeşilay tarafından hazırlanan dergiler, broşürler ve el ilanları katılımcılara dağıtıldı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.