Şampiyon Takımdan Arpacı’ya ziyaret

2019 Yılı 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonu takımı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı’ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şampiyon Takımdan Arpacı’ya ziyaret

2019 Yılı 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonu takımı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı’ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Haziran 2019 Çarşamba 08:38
Şampiyon Takımdan Arpacı’ya ziyaret

 Ziyarette, ragbi sporu ve takımımız hakkında bilgiler verilirken, kazanılan kupanın hikâyesi de anlatıldı. Trakya Edirne Spor Kulübü(Trakya Ragbi) Başkanı Zafer Eray, Başkan Yardımcısı ve antrenör Serhat Doğan, takım kaptanı ve milli sporcu Aykut Kanaçlar, takım oyuncularından Oğuzhan Tirendez ziyarette hazır bulundular.

Kulüp Başkanı Zafer Eray:

"Geçtiğimiz Cuma günü, 2019 Yılında kazandığımız şampiyonluk kupamızla birlikte Edirne İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Önder Arpacı’ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdik. Ragbinin ülkemizdeki durumu ve takımımız hakkında bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Müdürümüzden bir konuda bizlere yardımcı olmasını rica ettik. 7’li Ragbi, olimpiyatlarda oynanan bir branşa dönüştüğünden beri çok daha fazla yatırım alıyor.  Ülkemizde de alt yaş gruplarında bu sporun oynanma zorunluluğu doğmuştur. Okul Sporları Federasyonu bünyesine alınmasıyla birlikte 2019 yılı içerisinde ortaokul ve lise düzeylerinde ulusal ragbi müsabakaları düzenlendi. Edirne’nin de bu yarış içerisinde geride kalmaması için liselerimizden başlayarak ragbi takımları kurulması konusunda bizlere yardımcı olması için Sayın Müdürümüze ricada bulunduk ve dilekçemizi kendilerine takdim ettik. Geçtiğimiz hafta sonu Zagrep şehrinde U18 Avrupa Tropy maçları düzenlendi ve ülkemizde bu turnuvada temsil edildi. Hayalimiz, Edirneli birçok gencinde milli formayla bu tür turnuvalara katılabilmesi yönünde. Umuyorum ki, yeni eğitim yılında oluşturacağımız takımlarla Edirne’ye yeni başarılar gelecek ve birçok Edirneli genç milli formayla ülkesini ve şehrini temsil edebilecek. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Önder Arpacı’ya olumlu yaklaşımı ve güler yüzlü sohbeti için teşekkür ediyoruz."

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 18.06.2019 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.