ŞAPOLYO SİGORTA Havsa'da Yeni Şubesini Açtı

Sigortacılık Sektöründe ilklerin öncüsü olan Şapolyo Sigorta Havsa Merkez'de yeni Şubesini açtı.

ŞAPOLYO SİGORTA Havsa'da Yeni Şubesini Açtı

Sigortacılık Sektöründe ilklerin öncüsü olan Şapolyo Sigorta Havsa Merkez'de yeni Şubesini açtı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Kasım 2019 Çarşamba 06:49
ŞAPOLYO SİGORTA Havsa'da Yeni Şubesini Açtı

Konuyla ilgili Açıklama yapan Şapolyo Sigorta Aracılık Hiz. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Şapolyo; "01 Kasım'da  Havsa Merkez'de 4 yol ağzında açmış olduğumuz şubemizde tüm sigortacılık faaliyetleri yapılmaktadır. Şapolyo Sigorta'nın şemsityesi altında tüm sigorta şirketlerinin acentelikleri var. 12  Sigorta firmasının acenteliği bünyemizde mevcuttur.  Bunların tamamına yetkili acente ŞAPOLYO sigorta olarak poliçe kesiyoruz. Sağdan, soldan, Ahmet'ten, yada internet üzerinden yada whatsapp üzerrinden poliçe kesmiyoruz. Şirketimizde yetkili Genel Müdürümüz var. Genel müdür Yardımcımız ve Şube Müdürümüz var.  Toplam 7 kişilik bir ekiple hizmet vermekteyiz." dedi.

Trakya'da tek 7/24 Şapolyo Sigorta'ya ait şirket aracı ile müşterisinin yanında olduğunun altını çizen Şapolyo; " Hizmet aracımız 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. Bunun yanında yine 24 saat hizmet veren biri Havsa Şubemizde olmak üzere 3 adet telefon hattımız mevcuttur.  Müşterilerimize ister canlı isterse whatsapp üzerinden de hizmet vermekteyiz. Müşterilerimiz , kaza gibi herhangi bir problem yaşadığında bizi çok rahat arayabilirler.  Yardım alıp bize danışabilirler.Gerekirse biz de onların yanına gidip yardımcı olmaya hazırız.

"SİGORTACILIĞI 7/24 OLARAK YAPAN FİRMAYIZ"

Edirne'de ilklere  imza atan firmaların başında gelen Şapolyo Sigorta'nın müşterilerine 24 saat boyunca hizmet verdiğini ve müşteri odaklı çalıştığını belirten Okun Şapolyo; "Müşteriye en uygun poliçeyi, en uygun fiyata, en doğru şekilde  ulaştırmanın amacındayız.  Bizim temel prensibimiz budur  "Doğru Müşteri, Doğru Şirket, Doğru Poliçe = Mutlu Müşteri"..

Ekonominin daraldığı günlerde yatırımlarına yenisini ekleyerek Havsa Merkeze Şube Açan yapan Şapolyo Sigorta Aracılık Hiz. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Şapolyo; "Havsa ilçemiz neredeyse artık Edirne'mizin bir mahallesi oldu. Edirne ile sıkı ilişkileri olan, oradan Edirne'ye çalışmaya gelen ve EDİRNE'den Havsa'yas çalışmaya giden  çok ciddi bir grup var. Onun için oaraya da bir yatırım yapmak istedik. Oradaki vatandaşlarımıza da Şapolyo Sigorta'nın iyi hizmetini vermek  için Havsa Merkez'de 4 yolda Uzunköprü cad. No:3'te Şubemizi açtık. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Edirne merkezde ki hizmetlerimizin tamamını orada da veriyoruz." dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.