Satılık 13 m2 dükkan

Kırklareli Lüleburgaz'da 13 m2 dükkan icradan satılacak.

Satılık 13 m2 dükkan

Kırklareli Lüleburgaz'da 13 m2 dükkan icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Nisan 2021 Pazartesi 15:25
Satılık 13 m2 dükkan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu taşınmaz ,Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kocasinan mahallesi, İstanbul caddesi mevkii'de mevcut , 184 Ada, 21 Parsel sayılı,300/14550 arsa paylı, arsa vasıflı taşınmaz üzerinde mevcut bulunan işyeri vasıflı15 bağımsız bölüm numaralı taşınmazdır. Konumu itibariyle ilçe merkezinde, gelişmiş olan ve tercih gören bir bölgededir. Ulaşım; toplu taşıma araçları, özel araçlar ve şehir merkezinden yaya intikal ile sağlanabilmektedir. Taşınmazın yakın çevresinde; 4-5 katlı olarak inşa edilmiş, zemin katları işyeri normal katları ise büro ve mesken amaçlı kullanılan yapılar bulunmaktadır. 184 ada 21 parsel numaralı 309,42m2 alanlı arsası üzerinde; bitişik nizamda, betonarme karkas inşaat tarzında, bodrum+zemin+4 normal katlı olarak inşa edilmiş ve Can Pasajı olarak adlandırılmış bina bulunmaktadırr. Pasaj girişi; zemin kattan, kuzeybatı yönden ve İstanbul Caddesi üzerinden sağlanmaktadır. Pasaj içerisinde toplam 17 adet işyeri, normal katlarda ise 4 adet daire bulunmaktadır. Asansörün bulunmadığı binanın dış cephesi, klasik dış cephe boyalıdır. Otopark imkanı bulunmayan binada, ısınma ihtiyacı bireysel kombi sistemi ile karşılanacak şekilde tesisat bulunmakta olup bağımsız bölümlerde genel olarak klima kullanılmaktadır.Satışa konu ,15 bağımsız bölüm numaralı İŞYERİ: binanın zemin katında, İstanbul Caddesi yönünden pasaja girildiğinde sağ-yanda kalan üçüncü dükkan konumunda yer almaktadır. Taşınmaz yaklaşık 13,00 m2 alanlıdır. Taşınmazın pasaj içine yaklaşık 3.00m cephesi bulunmaktadır. Zeminler parke kaplama olup duvarlar ise saten boyalıdır. Tavanlar ise tavan boyalıdır.

Tahmini bedeli  200.106 ₺ olan taşınmazın ihalesi, 2.İcra Müdürlüğü - Lüleburgaz Adalet Sarayı Zemin Kat LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ'de, 02/06/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.