Satılık 2+1 Daire

Malkara/Hacıevhat'ta 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Malkara/Hacıevhat'ta 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Nisan 2021 Perşembe 15:16
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl,Malkara ilçesi Hacıevhat Mahallesi 33 ada 145 parsel numarasında 249,19 m2 yüzölçümünde, Arsa niteliğinde taşınmazdır. Kat irtifakı tesis edilmiştir. İmar planında bitişik nizam 4 kat konut alanı olarak planlanmıştır.

Hali hazırda Üzerinde zemin ve 3 normal kattan ibaret 4 katlı apartman bulunmaktadır.Hacıevhat Mahallesi Üçler Sokak ve Eser Sokak birleştiği köşededir. Giriş kapısı Eser sokaktadır. Yapı yaklaşık 25 yıllık bir yapıdır. Şehir merkezine uzak Fevzi Çakmak İlkokuluna yakın mesafededir. Sobalıdır. Hacıevhat Mahallesi, Eser Sokak no: 2 adresindedir.

Takdire konu bağımsız bölüm 1.normal kat 9 nolu bağımsız bölümdür. 19/249 arsa paylı Mesken niteliğinde taşınmazdır. Tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Mesken 90,00m2 net alanında iki oda bir salon, mutfak, banyo, WC ve iki balkonu bulunmaktadır. Islak zeminleri karo seramik, iki odası parke, bir odası ahşap kaplıdır. Mutfak ve banyoya tadilat yapılarak bakım yapılmış iyi durumdadır.

Tahmini bedeli  130.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, MALKARA ADLİYESİ SATIŞ MEMURLUĞU ODASI'nda, 02.06.2021 günü, saat 14:40'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.