Satılık 2+1 Daire

Tekirdağ Çerkezköy'de 86 m² 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Tekirdağ Çerkezköy'de 86 m² 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Şubat 2021 Cumartesi 16:10
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,   Tekirdağ İl, Kapaklı İlçe, 707 Ada, 25 Parsel, KAPAKLI Mahalle/Köy, 1.kat 3 Nolu BB Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz mesken Zemin kat + 3 Normal Katlı B.A. Yapı tarzında inşa edilmiş binanın birinci normal katmdadır. Bina yeni bina olup asansörlü ve kaloriferlidir. Keşif anında yerinde yapılan incelemede mesken salon, 2 oda, banyo-tuvalet, hol, koridor ve balkondan ibarettir. Salon, koridor ve oda döşemeleri laminat parke kaplamadır. Mutfak döşemeleri seramik kaplamadır. Islak hacimler döşeme ve duvar ise ise seramik ile kaplıdır. Duvarlar alçı astar kaplama saten boyalıdır. Tavanlarda kartonpiyer imalatı mevcuttur. Pencereler PVC Doğrama camlar ısı camdır. Giriş kapısı çelik, iç kapılar Amerikan Panel kapıdır. Mutfak tezgah altı ve üstü dolap mevcuttur ve MDF kaplama olarak imal edilmiştir. Mutfak tezgahı mermerittir. Banyoda duşakabin mevcuttur. Isıtma doğalgaz kat kombisi yerinde mevcut değildir. Belediyesinden edinilen ruhsat eki proje ve yerinde yapılan ölçümler neticesinde toplam net kullanım alanı 60,00 m2 ve brüt kullanım alanı 86,00 m2 dir. Mesken Kapaklı Belediyesi konut alanı içinde, elektrik, su, çöp toplama gibi belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Meskenin bulunduğu bina her türlü ulaşım imkânına sahiptir.

Tahmini bedeli 150.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da 10/03/2021 günü saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/736611/emlak/konut/tekirdag-cerkezkoyde-86-m%C2%B2-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.