Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2021 Cuma 15:31
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, Cevatpaşa Mah. 1032 Ada, 1 Parsel,3 Nolu Bağımsız Bölüm Parsel üzerinde betonarme karkas sistemde, asansörlü olarak, yarım Bodrum +Zemin+3 Normal katlı olarak inşa edilmiş apartman bulunmaktadır. Söz konusu bloklar için Çanakkale Belediyesince verilmiş 1997 tarih, 140 no.lu Yapı Ruhsatı mevcuttur.Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Cevatpaşa Mahallesinde, Kınalı Kuzular Sokak No:8/1 Daire:3 adresinde yer alan dairedir.Bodrum + Zemin+ 5 Normal katlı sitede A blok Zemin Katta yer almaktadır.A grubu yapılardan olan yapı yaşı itibariyle kısmen bakımlıdır. Döşeme kaplamaları seramik, odalarda laminant parke, duvarlar boyalı, doğramalar pvc doğrama, iç kapılar Amerikan kapı dış kapısı çelik kapıdır. Daireye ait doğalgaz sayacı olmamakla birlikte sitede ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Sitede bodrum katlar ortak alan- müştemilat olarak kulanılmaktadır. Sitede ortak olarak kullanılan otopark bulunmaktadır.Çevresi duvar ile çevrili, bloklar arası taş kaplama yürüyüş yolları yapılmış çocuk oyun parkı ve oyun alanları bulunan sitenin çeşitli süs bitkileri, ağaçları ve çimlendirilmesi ile peyzajı yapılmış bakımlı bahçesi bulunmaktadır. Onaylı mimari projesi itibariyle; A Blok Zemin Kat 3 No?lu bağımsız bölümde : 24,00 m2 salon, 8,28 m2 mutfak, mutfaktan çıkılan 3,75 m2 balkon,8,32 m2 2 adet oda,bu odalardan birinden çıkılan 3,90 m2 balkon, 12,18 m2 yatak odası, bu odadan çıkılan 2,85 m2 balkon, 4,68 m2 banyo , 2,00 m2 wc ve 6,16 m2 hol bulunmaktadır.Böylece 3 oda 1 salon 1 mutfak 1 banyo ve 1 wc ve 3 balkon olmak üzere balkonlar dahil yaklaşık net 84,45 m2 lik kullanım alanına sahiptir.Doğalgaz yakıtlı ısıtmalı olan dairenin sayacı bulunmamakla birlikte, çelik giriş kapısı, Amerikan kapı oda kapıları ile çift camlı pvc pencere doğramaları ve balkon kapıları bulunmaktadır. Meskenin zeminleri tüm odalarda seramik kaplamalıdır.Duvarları; oda, salon ve koridorda alçı sıva üzeri saten boya, banyo+wc de seramik kaplamalıdır.Zemin mutfak, hol, wc, banyo ve balkonlarda seramik, odalarda laminant parke kaplamalıdır. Mutfak dolapları ve tezgahları mevcuttur. Bina bir süredir kullanılmamakla birlikte kısmen bakımlıdır. Bodrum katta ortak kullanım alanları ve site içerisinde ortak kullanım alanları mevcuttur.Söz konusu mesken şehrin gelişmiş bölgesinde konut alanlarının yoğun bulunduğu bölgede ve şehir merkezine yakın konumdadır. Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Yakın çevresinde bir çok resmi kurumun bulunuyor oluşu nedeniyle toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesinde ve şehir merkezine yürüme mesafesinde yer almaktadır.Değerleme konusu taşınmazın değer takdirinde Emsal Karşılaştırma Yöntemi kullanılmıştır.

Tahmini bedeli  380.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi İhale Mezat Odası Oda No:AZ-026 İzmir Yolu Üzeri Merkez/ÇANAKKALE'de, 29/04/2021 günü, saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.