Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Mart 2021 Cuma 15:47
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 651 Ada, 194 Parsel, CEVATPAŞA Mahalle/Köy, B BLOK 2.KAT 13 NO'LU BAĞ.BÖL. 2/192 ARSA PAYLI MESKEN. BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE; Taşınmaz, Fen Bilirkişisince de tespit edilen, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Cevatpaşa Mahallesinde, Esenler bölgesi olarak isimlendirilen bölgede bulunan sitede B Blokta yer almaktadır. Çanakkale İlinde yer alan sitelerin büyük bölümünün bu bölgede yer alması sebebiyle ve merkeze olan yakınlığı sebebiyle çok önemli bir lokasyonda yer almaktadır. Mimarlık hizmetlerine göre III. sınıf B grubu yapılardan olan bina %100 inşa seviyesinde olup, söz konusu mesken ikamet edilebilir durumdadır. Ana taşınmaz asansörlü olup, merdiven basamak ve sahanlıkları mermer kaplamalıdır. Sitenin çevresi duvar ile çevrili olup, çeşitli süs bitkileri ve ağaçlar ekilmiş ve çimlendirilmiş bahçesi bulunmaktadır. Çevre düzenlemesi mevcuttur. Onaylı mimari projesi itibariyle 3 oda, 1 salon,1 mutfak,1 banyo, 1 wc, hol ve 2 balkondan oluşan mesken yaklaşık brüt 120,00 m2 , yaklaşık net 105,00 m2lik kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın site içindeki konumu tespit edilmiş olup ayrıca 'Onaylı Mimari Planı ' da incelenmiştir. Doğalgaz yakıtlı kombi sistemi ile müstakil ısıtması bulunan dairenin, çelik giriş kapısı, Amerikan panel oda kapıları ile ısı camlı pvc pencere doğramaları bulunmaktadır. Meskenin zeminleri banyo+wc ve balkonda seramik diğer alanlarda laminat parke kaplamalıdır. Duvarları; oda, salon ve koridorda alçı sıva üzeri saten boya, banyo+wc de seramik kaplamalıdır. Tavanları alçı sıva üzeri saten boyalıdır. Mutfak dolapları akrilik kapaklı Mdflam olup, granit tezgâhı bulunmaktadır. Söz konusu mesken Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Şehrin yeni gelişmekte olan konut alanlarının yoğun bulunduğu bölgede yer almaktadır.

Tahmini bedeli  300.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇANAKKALE ADLİYESİ İHALE MEZAT ODASI NO:AZ-026MERKEZ/ÇANAKKALE'de, 25.05.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.