Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Mart 2021 Cumartesi 15:00
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 1108 Ada, 2 Parsel, ARSLANCA Mahalle/Köy, Şılak Köprü Mevkii, 23 Nolu Bağımsız Bölüm Parsel üzerinde Betonarme karkas sistemde, Bodrum+Zemin+7 Normal katlı olarak inşa edilmiş bloklar için Çanakkale Belediyesince verilmiş 17.01.2014 tarih ve 26-A2 no.lu Yapı Ruhsatı ile aynı no ve 10.04.2015 tarihli isim değişikliği amaçlı yapı Ruhsatı mevcuttur. Kıymet takdiri istenen taşınmaz, Fen Bilirkişisince de tespit edilen, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İsmetpaşa Mahallesinde, (eski Arslanca) Piri Reis Caddesi (Atikhisar Caddesi) üzerinde, "Tekzen" mağazasının yer aldığı Doğu Kent Sitesinde Piri Resi Caddesinden ayrılan 50. Sokağa cepheli 35 dış kapı nolu, Su Apartmanı isimli B bloğun 4. normal katındaki 23 bağımsız bölüm no.lu meskendir. Mimarlık hizmetlerine göre III. sınıf B grubu yapılardan olan bloklar %100 inşa seviyesinde olup, söz konusu meskenler ikamet edilebilir durumdadır. Blok girişi 50. Sokak içerisinden olan 23 Bağımsız bölüm no.lu mesken merdiven ve asansör çıkışı sağdan birinci daire olup, katında 7 mesken bulunmaktadır. Söz konusu meskenin Tekzen Mağazası üzerinden Piri Reis Caddesine cephesi bulunmaktadır. Bodrum katlarında kapalı otopark alanları bulunan bloklarda tüm bağımsız bölümler doğalgaz yakıtlı merkezi sistem sistemi ısıtmalıdır. Çift asansör bulunan B bloğun merdivenleri mermer kaplamalı, korkulukları ferforje demir doğramalıdır. Söz konusu bağımsız bölüm, onaylı mimari projesi itibariyle; birinin içinde banyo+wc bulunan 3 oda, salon, mutfak, banyo+wc, antre+hol ve 2 balkondan oluşmakta olup, yaklaşık net 97,00 m2 lik kullanım alanına sahiptir. Çelik giriş kapısı olan meskenin, lake boyalı ahşap oda kapıları, ısı camlı pvc pencere doğramaları bulunmaktadır. Zeminleri ıslak hacimlerde ve balkonlarda seramik, diğer tüm alanlarda laminat parke kaplamalıdır. Duvarları; oda, salon ve antrede alçı sıva üzeri saten boyalı, Islak hacimde seramik kaplamalıdır. Tavanları alçı sıva üzeri plastik boyalı olan dairenin, salon, mutfak ve giriş holün tavanları spot aydınlatmalı kısmi asma alçı tavandır. Banyolarında duşa kabin ve modüler banyo dolabı bulunmaktadır. Banyo tavanı desenli taşyünü asma tavandır. Mutfak dolapları mdf üzeri lake boyalı olup, çim stone tezgâhı bulunmaktadır. Davlumbaz yeri bırakılmış ancak takılmamış durumdadır. Şehrin yeni konut ağırlıklı olarak gelişmekte olan bölgesinde yer alan taşınmaz şehir merkezine uzak olmakla birlikte toplu taşıma araçları güzergâhı üzerinde yer almaktadır. Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır.

Tahmini bedeli  330.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi Zemin Kat: AZ-26 Nolu Mezat Salonu Merkez/ÇANAKKALE'de, 08/06/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.