Satılık 3+1 Daire

Süleymanpaşa/Zafer'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Süleymanpaşa/Zafer'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Mart 2021 Pazar 17:25
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 2297 Ada, 286 Parsel, ZAFER Mahalle/Köy, 2.Normal katlı bağımsız bölüm 11 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz 4 katlı bir betonarme yapının 2.Normal katkatında bulunmaktadır.mesken 3 oda ,1 salon ,hol ,mutfak banyo,wc,ve balkondan ibarettir.koridor,mutfak ve ıslakhacimler.seramik,salon ve odalar laminant parke kaplıdır. Dış doğramalr ısı camlı PVC dir. .Giriş kapısı ahşaptır. Doğalgaz kapıya kadar gelmiş ancak saat takılı değlldir.Mesken uzun süredir kapalı durumdadır. ,Duvar boyaları yer yer kabarmış bazı kapıların montajı yapılmamış,Banyoda küvet takılmamış,yapının yıpranması %5 dir. kullanım alanı105,00m2. dir. Her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır. ulaşımı kolaydır. Taşınmaz sahile kuş uçuşu 2,00 km,Kanuni Sultan Süleyman Bulvarına 260mt mesafededir.

Tahmini bedeli  175.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Tekirdağ Adalet Sarayı Kat:-4 İcra Satış Mezat Salonu SüleymanpaşaTekirdağ'da, 28/04/2021 günü, saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.