Satılık 3+1 Dubleks Daire

Kırklareli/Merkez Camikebir'de 3+1 dubleks daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Dubleks Daire

Kırklareli/Merkez Camikebir'de 3+1 dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Mart 2021 Perşembe 15:33
Satılık 3+1 Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, aşınmazın adresi Kırklareli ili, Merkez ilçe, Camikebir (Bademlik) mahallesi 390. Sokak, Vatandaşlar Apt. No: 4 - Normal 3. Kat, 14 No'lu çatı arası piyesli konuttur. Tapu kaydına göre; Kırklareli ili, Merkez ilçe, Camikebir Mah. 1039 Ada, 18 Parsel, 146/1909 arsa paylı, ana taşınmaz yüzölçümü 763,60m2'dir. 1039 Ada, 18 parsel üzerinde 4 katlı betonarme karkas bir bina (Vatandaşlar Apt.) mevcuttur. Normal 3. Kat 14 no'lu çatı arası piyesli konutun normal 3. katında 2 oda, salon, mutfak, hol, banyo ve balkon (3 adet), çatı piyesinde ise oda, hol, banyo ve teras bölümleri mevcut olup net 134 m2 kullanım alanına sahip, 3+1 tipi dubleks meskendir. Odalar, döşeme laminat parke; duvarlar plastik boyalı ve tavanlar plastik tavan boyalıdır. Ayrıca alçı kartonpiyer ile dekore edilmiştir. Islak zeminler tefrişatlı (klozet, lavabo vs mevcut) olup döşeme ve duvarlar seramik ile kaplıdır. Dış kapı çelik kapı, doğramalar PVC, ısı yalıtımlıdır. Kombi mevcuttur. Bina asansörlüdür. Şehir merkezine yakın sayılabilecek bir mevkiide bulunan 1039 Ada 18 parsel tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup, üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış, yakın çevresi konutlar + işyerleri + cami + park + okul + yeni adliye binası + yeni kapalı pazar yeri olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  327.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 05/05/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.