Satılık Arsa

Tekirdağ Kapaklı'da 309 m² arsa icradan satılacak.

Satılık Arsa

Tekirdağ Kapaklı'da 309 m² arsa icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Mart 2021 Perşembe 15:33
Satılık Arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Kapaklı İlçe, 442 Ada, 12 Parsel, KARAAĞAÇ Mahalle/Köy, Tespit dosyasımn incelenmesi ve 31.08.2020 tarihinde kadastro bilirkişisi ile yapılan keşif esnasında inceleme ölçüm ve gözlemler sonucunda taşınmaz ile ilgili aşağıdaki hususlar saptanmıştır.

Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaağaç mahallesi, 442 ada, 12 parsel tapu kaydında 309,21 m2 arsa alanlıdır ve arsa vasfındaki taşınmaz üzerinde oldukça yıpranmış kaba halde zemin+1 katlı betonarme yapı mevcuttur. Zemin kat kısmi olarak dış cephe sıvalıdır.îç kısmı sıvalı olup bakımsızdır. İçerisinde bir takım eski eşyalar olduğu ancak aktif olarak kullanılmadığı tespit edilmiştir. 1. kat ve zemin katın bir kısım duvarları çıplak tuğla ile örülüdür. 1.İsıt kaba halde olup sadece çıplak tuğla ile örülüdür. Koruyucu çatısı mevcut değildir. Yapının oturum alanı 100 m2 ,1 kat 110 m2 olmak üzere toplam inşaat alanı 210 m2 ‘dir.Arsa vasıflı taşınmazın üzerindeki tamamlanma oram yaklaşık %58,20’dir. Kapaklı Belediyesi’nde yapılan incelemeler sonucunda taşınmaz üzerindeki yapıya ait ruhsat,proje ve benzeri hiçbir resmi evrak bulunamamıştır. Değerleme konusu arsa vasıflı taşınmaz topoğrafik olarak düz bir arazide, geometrik olarak yamuk dikdörtgen şeklinde bir parseldir. Parselin etrafı çevrilmemiştir. Çevresinde 3-4 katlı konut amaçlı yapılar mevcuttur. Tapu kayıtlarında arsa vasfındadır. Yapılaşmaya uygun bir konumdadır. Mühendis Sokak’a cepheli konumda olup, Karaağaç İlkokulu’na kuş uçuşu yaklaşık 500 metre, Karaağaç Atatürk Orta Okuluna yaklaşık 1.300,00 metre Karaağaç merkez camisine 800 metre Sanayi fabrikalarının olduğu Atatürk caddesine yaklaşık 290,00 metre mesafededir. Yeni yapılaşmaların olduğu bölgededir. Belediyenin sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanır bir konumdadır. Yolu beton kaplama olup ulaşım imkanına sahiptir. Değerleme konusu taşınmazın konumu, çevresel özellikleri, yasal ve güncel durumu günün geçerli piyasa rayiç fiyatlarına göre oluşturulan satış kabiliyeti, emsal fiyatları,imar durumu göz önüne alınarak değerlendirme yapılmıştır. Taraflınıza gösterilen arsa vasıflı taşınmazın m2 birim fiyatının 700 TL/ m2 olarak alınması uygun görülmüştür.

Tahmini bedeli  297.112 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 22/04/2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.