SATILIK AVLULU DÜKKAN

Kırklareli Lüleburgaz'da avlulu dükkan icradan satılacak.

SATILIK AVLULU DÜKKAN

Kırklareli Lüleburgaz'da avlulu dükkan icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ocak 2021 Cuma 18:27
SATILIK AVLULU DÜKKAN

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, tapuya kayıtlı 407,85 m2 arsa üzerine inşa edilmiş, 390 m2 alanlı Nalbant Dükkânı Avlulu Kâgir Ve Dükkân Nitelikli iş yeri vasfındaki taşınmazın tamamı satılacaktır. Değerleme konusu parsel, ara parsel olup; Hamitabat Köyü,Köyiçi mevkii sınırlarındadır. Konumu itibariyle ana köy yoluna cephesi bulunmaktadır. Ön yola olan cephesi Lüleburgaz Hamitabat yoluna cephelidir. Köy merkezinde yer almaktadır. Lüleburgaz şehir merkezine ise köy münibüsleriyle veya özel araçlarla sağlanmaktadır. Taşınmazın çevresinde seyrek miktarda tek veya 2 köy evleri yapılaşmaları yer almaktadır. Dava konusu taşınmazla ilgili herhangi bir kısıtlayıcı (sit alanı, heyelan, deprem hasarı) durum bulunmamaktadır. Düz bir topografik yapıya ve düzgün bir geometriye sahiptir. Konumu itibariyle oldukça değerli bir parseldir. Taşınmaz üzerinde yapımına eski yıllarda başlanılan 2 katlı betonarme yapı bulunmaktadır. Dış cephesi mantolamalı ve boyalı olup çatısı Marsilya tipi kiremitle kaplıdır. Binanın toplam alanı 390 m2 dir. III. Sınıf A gurubu yapıdır. Isınma sistemi sobadır. Zemin katında iki adet işyeri üst kat ise tek daire üzerinedir. İşyerlerinin Alüminyum ve demir doğramaları vardır. İç duvarları sıvalı ve boyalıdır.Üst katta bulunan daireye işyerlerinin ortasındaki merdiven ile çıkılmaktadır. Bu merdivenin ve koridorun zemin kaplamaları beton karo mozaik kaplamalıdır. Dairenin kapısı ahşaptadır. Daire zemin kaplamaları laminant olup ıslak hacimlerde seramik ile kaplıdır. Daire içi kapılar ahşaptan ve camlıdır. Mutfak ve banyosu temiz ve bakımlıdır. Büyük ve ferah bir dairedir.

Muhammen Bedeli 369.384 ₺ olan avlulu dükkanı icradan satın almak isteyenlerin, 11.03.2021'de saat 10:30'da Lüleburgaz Adliyesi 4.Kat Mezat Salonu ( Eski Toplantı Salonu)'nda bulunmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/723341/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/kirklareli-luleburgazda-avlulu-dukkan-icradan-satiliktir

Son Güncelleme: 08.01.2021 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.