Satılık Avlulu Kargir Ev

Çanakkale Ezine'de Avlulu Kargir Ev mahkemeden satılacak.

Satılık Avlulu Kargir Ev

Çanakkale Ezine'de Avlulu Kargir Ev mahkemeden satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ocak 2021 Cumartesi 16:46
Satılık Avlulu Kargir Ev

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Çanakkale İl, Ezine İlçe, 91 Ada, 26 Parsel, CAMİKEBİR Mahalle/Köy, Tapu kayıtlarında 138,04 m2 alanlı ve ana taşınmaz niteliği "Avlulu Kargir ev ve kerpiç dükkan" olarak geçmekte olduğunu, parsel üzerinde 90m2 tabanlı alanlı 2 katlı yapı bulunduğunu, taşınmazın zemin katında ve 1. ktaında birbirinden bağımsız iki mesken bulunduğunu, meskenleri girişleri ayrı yerlerden yapılmakta olduğunu, çatı katında 10m2 alanlı eklenti mevcut olduğunu, yapının çatısı olmadığını, beton teras çatı olduğunu, bahçede 23 m2 alanlı depo mevcut olduğunu, taşınmaz Çanakkale merkeze 50 km mesafede olduğu belirtildi.

Tahmini bedeli 156.292 ₺ olan taşınmaz için açık artırma, Ezine Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Odası'nda 23.02.2021'de saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/730896/emlak/konut/canakkale-ezinede-avlulu-kargir-ev-mahkemeden-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.