Satılık Dubleks Daire

Çanakkale Merkez'de dubleks daire icradan satılacak.

Satılık Dubleks Daire

Çanakkale Merkez'de dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2021 Pazartesi 15:09
Satılık Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, Arslanca Mah. Ortakol Mevkii 1016 Ada, 79 Parsel, 12 Nolu Bağımsız Bölüm Çanakkale ili,merkez ilçesi,Arslanca mahallesi,Troya caddesi,Kanuni sokaküzerinde bulunan;kapı no:12 olan Altınkum Evleri Apartmanı Üçüncü Kat ,bağımsız bölüm no: 12olan Dubleks Meskendir. Taşınmazın apartman içindeki konumu tespit edilmiş olup ayrıca Kat İrtifakına Esas Onaylı Mimari Planı da incelenmiş ve daire içi de görülerek fotoğrafları çekilmiştir.Onaylı mimari plana ve yerindeki duruma göre, daire çatı arası bölüm ile birlikte dubleks tarzda inşa edilmiş olup,alt bölüm içinde ;salon, mutfak, 2 adet yatak odası,antre,banyo ile tuvalet;ayrıca yatak odalarından birisi içinde de banyo ile tuvalet bölümü , mutfak ile salon önünde olmak üzere bir balkon;çatı arası dubleks bölümde ise,hol,ile 1 adet yatak odası; banyo ile tuvalet bölümü ayrıca çatı gabarisi dahilinde;mutfak nişi ile teras bulunmaktadır.Rapora konu daire içinde taban kaplaması laminat parke ve karo seramik,pencereler pvc,daire giriş kapısı çelik olup kombi ile ısıtmalı ve içinde yer aldığı apartman asansörlüdür.Keşif anında yapılan gözlemde,apartman asansörünün halen çalışır vaziyette olmadığı da belirlenmiştir.Daire alanı;yaklaşık net; 108,00 m2 olarak hesaplanmış olup teras alanı da yaklaşık 16,75 m2 dir. Taşınmaz mevkii itibariyle şehrin,ana caddelerinden olan Troya caddesine çıkan bir sokak üzerinde olup yakın çevresinde zemin katlarında işyerleri olan apartmanlar,çok yakınında Küçük Sanayi Sitesi,yürüme mesafelerinde bazı okullar ve Jandarma Eğitim Alayı yer almaktadır.Taşınmazın ulaşım sorunu olmayıp çok yakınına kadar toplu taşım araçları ile de ulaşma imkanıbulunmaktadır.

Tahmini bedeli 650.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi İhale Mezat Odası Oda No:AZ-026 İzmir Yolu Üzeri Merkez/ÇANAKKALE'de, 27/04/2021 günü, saat 14:35'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/743284/emlak/konut/canakkale-merkezde-dubleks-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.