Satılık Dubleks Daire

Tekirdağ Çorlu'da dubleks daire icradan satılacak.

Satılık Dubleks Daire

Tekirdağ Çorlu'da dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mart 2021 Çarşamba 15:48
Satılık Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Yenice Mahallesi, Arpalık mevkiinde, 3094 parselde bulunan 734 m2 yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz üzerindeki 290/1460 ars apaylı,2-3 kat, 5 nolu bağımsız bölümdeki taşınmaz. Fiili adres Yenice Mahallesi, Güneş Sahil Sitesi, Hür 4.sk, No:6. İmar durumu, ayrık nizam 2 kat konut alanında bulunmaktadır. 06/07/1977-25.10-1991 yapı ruhsat tarihlidir. Yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır. Brüt 269 m2 olup net yüzölçümü 150 m2'den az olduğu bilirkişi raporunada ifade edilmiştir. Site denize cepheli olup bağımsız bölümün bulunduğu 3094 parsel denize yakın 2.parsel konumundadır. Sitede dört farklı parsel numaraları üzerine inşa edilmiş olan dört ayrı betonarme bina bulunmaktadır. Yapılan araştırma socunuda yapıların inşaatına 1977 yıllarında başlandığı ve2001 yılında binaların inşaat işlerine devam edildiği bilgisine ulaşılmıştır. Site, "Doktorlar Sitesi" ile "Demirkaya Sahil Evler" sitesi arasında bulunmaktadır. Betonarme binanın pencere doğramaları ahşap renkli pvc doğramadır. Bağımsız bölüme giriş için kara tarafında bulunan ve 1.normal katta bulunan demir doğramadan imal bina giriş kapısından yapılmaktadır. Bina içinde asansör yoktur. Bağımsız bölümün dış kapısı çelik, iç kapıları amerikan panel kapıdır. Dubleks şeklinde olan bağımsız bölümün giriş katında salon+mutfak, üç ballkon, üst katta ise üç oda, banyo , balkon ve taras vardır. Salon ve odaların zemin kaplaması laminat parke, duvar ve tavanları boyalıdır. Banyonun zemin ve duvar kaplaması seramiktir. Mutfakta tezgahı granit olan mutfak dolabı bulunmaktadır. Bağımsız bölümde panel radyatör bulunmamaktadır.

Tahmini bedeli  450.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇORLU ADLİYESİ 4.İCRA DAİRESİ MEZAT SALONU'nda, 06.05.2021 günü, saat 10:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.